Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

TIJANA AJFON ŠOKIRALA JAVNOST KADA SE, ZBOG NOVOG BIZNISA, SKINULA GOLA!

Objavio: RHT
27/04/2021 3:00 PM

Tijana Ajfon je odlučila da proširi biznis, pa se posle otvaranja salona lepote bacila na kreiranje kupaćih kostima.

Novinari su je uslikali dok je vozila rolere i to u jednom od svojih modela iz njene nove kolekcije, kojoj je dala naziv “Coco” po svom psu.

Tijana Ajfon-Foto:Printscreen

Kako se saznaje, ona je napravila i sjajan marketinški plan, pa oni koji poruče njene modele iz Beograda, mogu da umesto kurirske službe dočekaju Tijanu Ajfon kao dostavljača.

Ko zna, možda će posle ove informacije dodatno skočiti potražnja za modelima, i to od muškaraca, koji će poželeti da kupaćim kostimima “iznenade svoje izabranice”.

Tijana Ajfon-Foto:Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner