Background adbanner
Background adbanner

“TI SI LUD”: Darko Lazić izveo u šetnju svog ljubimca, pa snimkom šokirao fanove!

Objavio: RHT
09/08/2022 10:00 AM

Da li ovo stvarno neko dobrovoljno voli da gaji u stanu?

Foto: ATA Images

Pevač Darko Lazić iza sebe ima turbulentan period. Osim što je imao mnoštvo uspona i padova kad je emotivni život u pitanju, zatim više problema i nezgoda u saobraćaju, ponovo mu je pošlo za rukom da privuče pažnju javnosti.

Folker je, inale jako aktivan na društvenim mrežama sada objavio snimak svog kućnog ljubimca.

– Malo da prošetam kućnog ljubimca Sanija – napisao je Darko u opisu snimka ove zmije.

Folker je nabavio novog ljubimca i to kraljevskog pitona, zmiju koja može biti dugačka i do metar i po i vrlo je zastpuljen kućni ljubimac.

Korisnici društvenih mreža su se podelili, dok su jedni zgroženi ovim reptilom, drugi su impresionirani novom zanimacijom Darka Lazića.

Izvor: pink.rs

BONUS VIDEO:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x