Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJTOPLIJI DAN U GODINI! U Beogradu je ovoliko STEPENI izmereno u 6 sati ujutru! JEZIVI DETALJI NAPADA U NOVOM SADU! Izgladnjivao i zanemarivao PITBULA, pa mu pas ubio nepokretnog oca “DA LI JE NORMALNO OVO?!” Pevačica urnisala Lepu Brenu “Ko je ovo na slici?” POTVRDIO JECAJUĆI U SUZAMA: Adam Adaktar čeka ČETVRTO DETE, snimljen RAZGOVOR “boga obrva” i supruge Andžele (VIDEO) DO OMILJENE PLAŽE LIDO VIŠE NEĆETE MORATI ČAMCEM! Vojska Srbije postavila pontonski most od Zemunskog keja do Velikog ratnog ostrva ŠOK ZA LJUBITELJE SPORTA! Povredila se Ivana Španović, pa je njen odlazak u Pariz pod znakom pitanja TRAMP PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON ATENTATA! Pojavio se na konvenciji u Milvokiju sa zavojem preko uha (FOTO) PROVERENO NAJBOLJI TRIK koji će vas ODMAH RASHLADITI: Ne košta ni dinar NAPADNUTA ŽENA IVANA MARINKOVIĆA! Evo ko je tukao i čupao za kosu! PAKAO ZA TURISTE KOJI KREĆU ZA GRČKU! Svi alternativni putevi zakrčeni! Čeka se minimum 2 sata Dnevni horoskop za utorak, 16. jul: Bikovi će imati problema u ljubavi, a Ribe čeka emotivni raskol DAČIĆ: HELIKOPTERI SA VATROGASCIMA KREĆU UJUTRU! Srbija šalje pomoć Republici Severnoj Makedoniji u gašenju požara ŠTA AKO NA LETOVANJU OSTANETE BEZ PASOŠA? Ovo je detaljna procedura ako vam neko ukrade dokumenta NEDELJNI HOROSKOP! OPREZ! Vodite računa, zvezde vas upozoravaju UNA ČOLIĆ SE SKINULA U TOPLES, PA POZADINU STAVILA U PRVI PLAN! Ćerka Zdravka Čolića šokirala objavom! (FOTO) OPA! PUKLA TIKVA! MC STOJAN DOBIO PEDALU!? Zorana šeta fudbalera!? Pevačicu sportista odveo na more

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ! Vatrogasac povređen u požaru, a dve devojke u udesu (FOTO)

Objavio: RHT
15/07/2024 10:19 AM

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ!

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno petoro ljudi, od kojih dve ženske osobe teško.

foto: prinscreen/instagram/serbialive_beograd

U saobraćajnoj nesreći do koje je došlo u 02.24 u Sterijinoj ulici u Surčinu dve devojke starosti 22 i 23 godine zadobile su teške traume i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Urgentni centar.

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ!

Ekipa Hitne pomoći je u 21.08 zbrinula vatrogasca koji je bio na intervenciji u Ulici Pere Velimirovića broj 50 na Kanarevom brdu, gde je izbio požar. Vatrogasac je upućen u Urgentni centar. U akciji spašavanja i gašenja učestvovao je veliki broj vatrogasaca, a kako saznajemo, deca iz parka su prva uputila poziv, kada je izbio požar. Oni su zvali Hitnu pomoć, jer su čuli da neko vrišti. Komšije kažu da veruju da nikoga nije bilo u stanu, a takođe veruju i da je klima uređaj bio upaljen. Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da je vatra prvo izbila na klima uređaju, ali za sada nema zvaničnih informacija. Podsetimo, požar je izbio na petom spratu stambene zgrade.

foto: prinscreen/instagram/serbialive_beograd

Tokom noći su 22 ekipe Hitne pomoći intervenisale ukupno 116 puta, od toga je 20 intervencija obavljeno na javnim mestima. Za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima, navode u Hitnoj pomoći.

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner