Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

TEŠKA JE PREKO 300 MILIONA DOLARA Paris Hilton ne štedi novac!

Objavio: RHT
27/04/2021 7:00 PM

Paris Hilton najpoznatija je kao naslednica čuvenog luksuznog lanca hotela Hilton, koja je teška 300 miliona dolara. Iako se oprobala u glumi i pevanju, nijedna od tih karijera nije bila za nju.

Paris je krenula zarađivati od reality showa “The Simple Life” od 2003. do 2007. godine. Objavila je autobiografiju sa samo 23 godine, a knjiga je bila na listu bestselera Njujork tajmsa.

Paris je lansirala svoju liniju raznih proizvoda, od kozmetike, cipela, odjeće, torbica, sunčanih naočala, odjeće za pse… Najunosniji su se pokazali parfemi, s kojima je zgrnula pravo bogatsvo. Dosad ih je lansirala 24 i svaki je bio dobro prodavan.

Paris je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je sad sa pratiocima podelila i svoju muku.

– Čistim ormar! Ko hoće da mi pomogne da ga sredim – napisala je bogatašica i pokazala ormar pun skupocenih stvari, a ono što prvo pada u oči je kristalni luster.

Paris obožava lustere i to kristalne vidi se iz toga što ih ima čak i u zabačenim hodnicima.

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner