Background adbanner
Background adbanner

TEŠKA JE PREKO 300 MILIONA DOLARA Paris Hilton ne štedi novac!

Objavio: RHT
27/04/2021 7:00 PM

Paris Hilton najpoznatija je kao naslednica čuvenog luksuznog lanca hotela Hilton, koja je teška 300 miliona dolara. Iako se oprobala u glumi i pevanju, nijedna od tih karijera nije bila za nju.

Paris je krenula zarađivati od reality showa “The Simple Life” od 2003. do 2007. godine. Objavila je autobiografiju sa samo 23 godine, a knjiga je bila na listu bestselera Njujork tajmsa.

Paris je lansirala svoju liniju raznih proizvoda, od kozmetike, cipela, odjeće, torbica, sunčanih naočala, odjeće za pse… Najunosniji su se pokazali parfemi, s kojima je zgrnula pravo bogatsvo. Dosad ih je lansirala 24 i svaki je bio dobro prodavan.

Paris je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je sad sa pratiocima podelila i svoju muku.

– Čistim ormar! Ko hoće da mi pomogne da ga sredim – napisala je bogatašica i pokazala ormar pun skupocenih stvari, a ono što prvo pada u oči je kristalni luster.

Paris obožava lustere i to kristalne vidi se iz toga što ih ima čak i u zabačenim hodnicima.

Alo

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x