Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGNJEN NIKAD EMOTIVNIJI! Evo šta je uradio za suprugu! GORE MREŽE! Oglasio se predsednik SRBIJE POSLE POTPISIVANJA UGOVORA o solarnim elektranama! “ZA 5 GODINA IMAĆETE KATASTROFU U REGIONU ZBOG STRUJE” “IMAO SAM TUMOR NA MOZGU” Mateja Matijević nikad iskrenije o zdravstvenom stanju: “Od sedme godine pijem terapiju” PAPRENE KAZNE ZA VLASNIKE PASA! Komunalna policija u civilu “češlja” parkove! RANI RADOVI SOFIJE! SKANDALOZNI DETALJI, ŠOK! Terza ne veruje šta vidi, opet je prevaren!? Kejt Mos zagrmela na pisti! U 50. godini prošetala izazovan donji veš, a tek da vidite njenu ćerku (FOTO) ZEJNA GA JE KRILA OD OČIJU JAVNOSTI! Isplivali svi detalji o njenom emotivnom partneru SUTRA JE DAN “D” O KOME SVI PRIČAJU! Da li će Kosta Kecmanović otkriti najveću tajnu svoje porodice?! ŽIVELA JE U VILI, PA OTIŠLA U PODSTANARE! Pevačica iznenadila razlogom napuštanja porodičnog gnezda PORODILA SE EMILIJA MILOJEVIĆ! Čestitke dolaze sa svih strana Sutra tačno u 13.26 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec menja vaš životni pravac! ŠOK ODLUKE! ŠOK I NEVERICA! Mateja Matijević otišao na hitnu operaciju! Evo o čemu je reč Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale! GLUMICA PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU I VELIKOM ZDRAVSTVENOM PROBLEMU! A onda spomenula terapiju koja je vratila u život TUGA! SUZE! BOL NE PROLAZI! Prošlo je 17 godina od smrti Tošeta Proeskog!  ŠOK! REŠILA DA UKRADE TERZU SOFIJI! Svi detalji paklenog plana, skandal u najavi! Milica i atraktivna plavuša na aparatima

SRAMNO PONAŠANJE TERZE I SOFIJE! Zatresli jorgan planinu pred punom sobom, pa sve šokirali! (FOTO)

Objavio: RHT
16/10/2024 8:46 AM

SRAMNO PONAŠANJE TERZE I SOFIJE! Zatresli jorgan pa sve šokirali!

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević iz dana u dan šokiraju svoju porodicu, ali i publiku koja ih gleda. Međutim, njih dvoje su sada otišli i korak dalje.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Naime, njih dvoje nisu mogli više da kontrolišu strasti, te su počeli da upražnjavaju s*ksualni odnos. Gledaoce je zaprepastilo to što su njih dvoje intimni odnos imali pred punom sobom, ne osvrćući se na cimere. Nakon zavšene akcije, Sofija je tražila od Terzića da joj posvećuje više pažnje i dokaže da je voli, svakim danom sve više. Iako su zatresli jorgan planinu pred kamerama i punom sobom ljudi, nisu se ni osvrnuli okoloposle akcije. E takvo ponašanje je zgrozilo sve koji su ih gledali, dok njihove porodice ne žele da se oglašavaju.

SRAMNO PONAŠANJE TERZE I SOFIJE

foto: prinscreen/youtube/zadrugaofficial

Podsetimo, Borisav Bora Terzić koji je u rijaliti ušao kao verenik Milice Veličković sa kojom čeka bebu, a nakon samo mesec dana javno je ostavio i započeo vezu sa Sofijom. I tu vezu očigledno želi da podigne na viši nivo, pa kao i sa Milicom prošle godine, sada sa Sofijom želi da napravi bebu.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner