Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Teodoru Džehverović iskopirala članica klana Kardašijan-Džener!

Objavio: RHT
12/06/2021 2:00 PM

Samo nepuna dvadeset i četiri sata nakon što je Teodora ponela zavodljivu kombinaciju, najmlađa Kardašijanka se pohvalila istim stajlingom na svom Instagramu.

Teodora Džehverović-Foto:Printscreen Instagram

Neretko se dešavalo da domaće zvezde ispiraciju u odevnim kombinacijama traže baš kod svetkih zvezda, no izgleda da se sada situacija menja u korist naših estradnih ličnosti. 

Nakon što je Jelena Karleuša više puta dokazala da su je mnoge svetske zvezde iskopirale, na red je došla i Teodora Džehverović.

Naime, ona je ponela crno-belu kombinaciju topa i pantalona, a samo nekoliko časova nakon toga, najplaćenija manekenka na svetu, Kendal Džener, je objavila stori u gotovo identičnoj kombinaciji. 

Jedina razlika je što je Kendal odabrala duboke pantalone, a Teodora malo širi model na kukovima. 

Foto:Printscreen Instagram

Izvor: IDJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner