Background adbanner
Background adbanner

TEODORA POKAZALA DEČKA: Evo ko je osvojio srce lepe influenserke! (FOTO)

Objavio: RHT
24/06/2022 1:51 PM

Devojka koja je postala poznata po čuvenoj replici “Pa gde si?” i ulozi u spotu za pesmu “Bebo 2” popularnog repera Nucci-ja, Teodora Popovska je na društvenim mrežama aktivna svakog dana.

Danas je pratioce ostavila bez teksta, jer je konačno pokazala na svom instagram storiju ko joj čuva leđa. Naime, lepa Tea je javno predstavila svog dečka, ni manje ni više nego je to reper Relja Torino.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

 

 

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x