Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Teodora Džehverović objavila rat administratorima društvenih mreža jer su joj uklonili fotke gde je bila u provokativnim pozama! (FOTO)

Objavio: RHT
24/03/2021 9:41 PM

Mlada pevačica Teodora Džehverović izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama izbacivši golišave fotografije, a zbog mnogobrojnih prijava od strane korisnika društvene mreže administratori instagrama su ih obrisali.

Fotografija preuzeta sa instagrama.

Popularna pevačica je aktivna na ovoj društvenoj mreži i svakodnevno izbacuje nove fotografije. Međutim nove fotke na njenom instagram profilu izazvale su dosta negativnih komentara. Teodora je postavila sliku na kojoj pozira u otkopčanim farmerkama, dok joj je ruka zavučena u njih, kod međunožja.

Fotografija preuzeta sa instagrama.

Tagovi:

 • INFLUENCE
 • ŠOK
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

  PRATITE NAS

  HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
  HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
  Background adbanner