Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK INTERVJU EME RADUJKO! Pevačica progovorila o Teodori Džehverović, pa spomenula da li je došlo do pomirenja! “PRIČAO JE DA JE BILO LOŠE, DA NISU ŽIVELI ZAJEDNO!” Ljubavnica sama raskrinkala Terzine laži! Evo šta joj je rekao o životu sa trudnom Milicom! ŠOK! NOVAK ĐOKOVIĆ PRAVI HAOS PO ŠANGAJU! Teniser se ludo provodi, a njegove slike šokirale su svet! (FOTO) SKINULA SE ŽENA MILOŠA BIKOVIĆA! Ivana u brushalteru spremala ručak glumcu, pa zapalila društvene mreže! (FOTO) DANAS JE PRAZNIK KADA SE ŽENAMA OSTVARUJU ŽELJE! Sve dame, treba da urade samo jednu stvar TRAGANJE ZA NESTALIMA SE NE ZAUSTAVLJA! Četvrti dan nakon jezivih poplava u BiH, u Jablanici NAJGORE stanje! (FOTO) NESREĆA U RAKOVICI! Bračni par nastradao u požaru! Vatra buknula u dnevnoj sobi, pa se proširila na terasu NE ZABORAVITE DA SE PRIJAVITE! USKORO STIŽE NOVA POMOĆ DRŽAVE! Konkurs se ubrzo otvara! Ko je Madonin brat KOJI JE UMRO? Deklarisani GEJ, imao MUŽA, a sa sestrom NIJE GOVORIO kada se udala za SLAVNOG REDITELJA! Usledio PREOKRET VUČIĆ OTKRIO ZAŠTO JE IZRAEL KRENUO U NAPAD: Netanjahu ugledao svoju istorijsku priliku Vodolije, PESIMIZAM PARTNERA vas IZLUĐUJE! Horoskop za 7. oktobar! Era Ojdanić UMALO NASRNUO NA VODITELJA! Napravio RUSVAJ U STUDIJU zbog pitanja o PODVOĐENJU (VIDEO) Lazić otkrio DETALJE O BEBI! Tek kreće SLAVLJE, a oglasila se i KUMA! (FOTO) SLAVLJE U REPUBLICI SRPSKOJ NAKON IZBORA: Dodik održao snažan govor, pa zapevao “Nema ŠANSE da se NAS DVOJE POMIRIMO!” Anđelo o RASKIDU SA ANITOM: Još uvek postoje EMOCIJE ‘SINA SAM PREPOZNAO PO PATIKAMA, NISAM ZNAO DA MI ĆERKA LEŽI PORED NJEGA’ Otac Kristine i Milana koji su ubijeni u Duboni se prisetio KOBNOG DANA: Video sam decu kako leže mrtva… 

Tek rođenoj bebi operisali srce – ĆERKICA SRPSKOG PEVAČA BIJE ŽIVOTNU BITKU

Objavio: RHT
26/11/2022 4:00 PM

Aleksandra Vasković, supruga pevača Leksington benda, otkrila na Instagramu da je malena Helena rođena sa srčanom manom.

Foto: Printscreen

Aleksandra Vasković, supruga frontmena Leksington benda Bojana Vaskovića, porodila se pre deset dana i na svet donela devojčicu kojoj je par dao ime Helena.

Helena je treće dete Bojana Leksingtona i Aleksandre, a lekari su pevačevoj ženi na početku trudnoće savetovali prekid. Ona je od toga odustala, bez navođenja razloga, da bi sada otkrila da je malena Helena imala operaciju na srcu.

“Dragi moji, pre svega želim da vam se zahvalim na divnim čestitkama i lepim željama povodom rođenja naše ćerke Helene. Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova. Naime, na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života”, napisala je Aleksandra na Instagramu i nastavila:

Foto: Printscreen YouTube

“Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod. I zaista, osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada. ali o tome nekom drugom prilikom. Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner