Background adbanner
Background adbanner

TEK NAKON 15 GODINA PRIZNALI SU LJUBAV Havier Bardem i Penelope Kruz su možda najlepši par u svetu poznatih

Objavio: RHT
11/06/2021 11:30 AM

Iako je od samog početka bilo jasno da između španskih glumaca postoji snažna hemija, njima su bile potrebne godine da preduzmu nešto po tom pitanju.

Havijer Bardem i Penelope Kruz-Foto:Printscreen Instagram

Španski glumac Havijer Bardem i njegova koleginica i supruga Penelope Kruz spadaju u zvezde koje sve što imaju da kažu čine kroz svoje uloge i, eventualno, na crvenom tepihu. Zbog toga je prava retkost čuti ih da pričaju o svojoj privatnosti, ali pre nekoliko godina novinaru magazina GQ otvorio dušu.

Sve je počelo filmom “Šunka, šunka” iz 1992. godine, prvom u kojem su se Penelope Kruz i Havijer Bardem pojavili zajedno, kada je bilo vidljivo da između njih postoji hemija. Postojala je, međutim, i jedna prepreka — glumica je bila maloletna.

— Da li je bilo hemije? Naravno! Dovoljno je da pogledate taj film, on je dokumentovana hemija, ostvarenje koje ćemo pokazivati deci i unucima. Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloletna. Imala je samo 16 godina kada smo snimali, a ja 21, ništa nije moglo da se desi. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja to što su joj dopustili da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film, pun eksplicitnih scena seksa. Kada bi moja ćerka meni donela u tom uzrastu takav scenario, nema para zbog kojih bih joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse — iskren je Havijer.

Posle filma Bigasa Lune prošlo je čak 15 godina dok se dve velike španske zvezde nisu ponovo srele ispred kamere. Sastavio ih je Vudi Alen, koji je snimao “Ljubav u Barseloni”, s Penelope, Havijerom, Skarlet Johanson i Rebekom Hol. Ponovo je sve “pucalo” od hemije i ponovo — ništa.

— Da, ponovo smo sarađivali, ponovo je hemija bila više nego očigledna, ali ništa se nije dogodilo. Ne znam da li je to bilo iz stidljivosti da napravimo prvi korak ili zbog želje da ostanemo maksimalno profesionalni. Šta god da je razlog, nije se ništa dešavalo i poslednjeg dan snimanja sam pomislio “Mi moramo da se napijemo”. Srećom, zajednički prijatelj je napravio žurku i ostalo je istorija — rekao je Bardem i dodao: — Hvala Bogu!

Bardem je u ovom intervjuu otkrio i nešto što nismo znali o lepoj glumici — ona je vrlo slična svojoj junakinji u pomenutom filmu Vudija Alena. 

— Oh, čoveče! Veoma! Ima taj vatreni temperatment! Imamo scene u kojima se svađamo, a ona me gađa tanjirima. U nekim trenucima sam se pitao treba li mi to. Ali ona je takva, strastvena, zato je i volim, zato me je privukla od samog početka. Ona nije lepa žena, ona je najseksepilnija žena na planeti — ne krije svoju opčinjenost suprugom Havijer.

Posle tri godine veze, par se venčao 2010. na Bahamima, i to u tajnosti, a šuškalo se da su “da” izgovorili u kući Lenija Kravica. Par ima dvoje dece — sina Lea i ćerku Lunu, a Bardem kaže da su mu oni doneli najveću životnu promenu.


— Roditeljstvo je najveća i najradikalnija životna promena koju sam iskusio. Kad sam postao otac, život mi se okrenuo naglavačke — iskren je on. — Od tad svoje vreme i obaveze prilagođavam potrebama naše dece i najsrećniji sam kada sam s njima. Najvažnije mi je da budem dobar otac i što bolji suprug. Za to je potrebno vreme, odnosi se grade kroz zajednička iskustva i posvećenost.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x