Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAV SE DIREKTNO OBRATIO MAJI! Objavio njihov intimni trenutak iz kreveta, Marinkovićeva će biti na ivici suza VESELJE! Slađa Allegro na OVAJ način suprugu čestitala 44. rođendan! (FOTO) Oglašavanje CrossFit Games-a povodom SMRTI LAZARA ĐUKIĆA! Jedan detalj njihovog citata ZAPANJUJE! TUGA SINA ZOKIJA ŠUMADINCA! “Tata, srećan rođendan!” (FOTO) “Elma Sinanović i ja smo bili U KOLIMA!” Darko Lazić progovorio o DOJAVI O BOMBI! Dotakao se i TRUDNE SUPRUGE: Ovo teško podnosi… “MORALA SAM DA POBEGNEM! Nije postojao drugi način da se sklonim od Anđele!” Bojana Pavlović: “Porodica Šparavalo je DEVIJANTNA” KO JE LAZAR ĐUKIĆ, sportista koji se UTOPIO U AMERICI?! Ređao USPEHE, a evo kada je bio na vrhu! UŽASNE VESTI IZ AMERIKE! SRPSKI SPORTISTA SE UDAVIO TOKOM TAKMIČENJA?! Traga se za telom NOVI JEZIVI DETALJI O POKUŠAJU TERORISTIČKOG NAPADA U BEČU! U poslednji čas sprečeno KRVOPROLIĆE! Evo kakav je bio plan HYPE TV PROGRAM za PETAK 9. AVGUST! Nemojte propustiti SHOWBLIZ – Bojana Pavlović otkriva SVE TAJNE! PROFESORKA O PARTNERSKIM ODNOSIMA U PODKASTU “Sada i ovde” Šta je sve emocionalno zlostavljanje i zašto ljubav “boli”? Još jedna zemlja članica EU ZABRANILA LGBTQ+ PROPAGANDU u ŠKOLAMA! Glasali i liberalni poslanici, evo detalja LUBENICA TOPI MASTI! Smršajte uz ovaj trik za samo pet dana! JANJUŠ SLOMLJEN OD BOLA! Nije mogao više da izdrži, objavio javno ŽENA SKOČILA SA BINE! Šok na nastupu Amadeus benda: Devojku se bacila, a onda su joj se svi izmakli, UDARILA GLAVOM O POD! (VIDEO) HOTEL MOXY: Srce Beograda u novom svetlu i dimenziji! Kombinacija stila, zabave i pristupačnosti

I DALJE VANREDNO STANJE ZBOG OTKAZANIH KONCERTA TEJLOR SWIFT! Glavni osumnjičeni sve priznao! Hteo da ubije sebe i puno drugih ljudi

Objavio: RHT
08/08/2024 1:19 PM

I DALJE VANREDNO STANJE ZBOG OTKAZANIH KONCERTA TEJLOR SWIFT!

Frka oko otkazanih koncerta Tejlor Swift u Beču ne jenjava. Naime, još se veća halabuka digla kada je policija objavila da je našla mogućeg napadača, ali i šta je on planirao.

Najnovija!

foto:hype/ilustracija

foto:hype/ilustracija

Iz Austrijske policije navode da je 19-godišnji austrijski državljanin Seerne Makedonije uhvaćen u sredu zbog povezanosti sa planiranim napadima na koncerte američke pevačice u Beču. On je lišen slobode u svom domu u Ternitzu gde je već pravio eksplozivne naprave.

Istraga pokazuje da je mladić 25. jula dao otkaz te da je imao “velike planove”. Nakon što je dao otkaz, 19-godišnjak se navodno bio fokusirao na pripremanje terorističkog napada. Zbog čega je i promenio svoj izgled i prilagodio ga propagandi tzv. Islamske države. On je navodno u svom domu Ternitzu na istoku Austrije pravio eksplozivne naprave. Policija je u njegovom stanu pronašla brojne hemijske supstance i tehničke naprave. Kako navode iz policije, mladić je sve priznao.

I DALJE VANREDNO STANJE ZBOG OTKAZANIH KONCERTA TEJLOR SWIFT!

Prema tvrdnjama šefa Uprave državne sigurnosti i obavještajne službe Omara Haijawi-Pirchnera, osumnjičeni je planirao napad “eksplozivima”. Pa oružjem za “ubadanje i rezanje”, detonatori i fitilji te propagandni materijali Islamske države, mačete, noževi i pištolji koji ispaljuju slepe metke. Pronađena je i svetiljka sa sirenom koja baca plavo svetlo. Nju je osumnjičeni navodno planirao koristiti, ili u napadu ili tokom bega. Napade je trebao izvesti na koncertima Taylor Swift na stadionu Ernst Happel koji su se trebali održati u četvrtak i petak.

foto/Toru Hanai, File/tanjug

“Hteo je ubiti sebe i veliku grupu ljudi”, rekao je Haijawi-Pirchner.

Policija smatra da je s planiranim napadima povezan i 15-godišnji austrijski državljanin turskog područja. Kao i treći momak od 17 godina koji odbija da svedoči a kako se priča izgleda da ima turske i hrvatske korene! Omar Haijawi-Pirchner rekao je da su spomenuti pojedinci koje policija drži sumnjivima i povezanima s planiranim napadima, ali da je moguće da je neko pomagao toj trojici.

Hypetv.rs/jutarnji.hr/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner