Background adbanner
Background adbanner

Tara Simov progovorila o Nenadovom javnom pokajanju! “Niko ne može da me naziva greškom”!

Objavio: RHT
23/06/2021 8:09 AM

Nakon što se Nenad Aleksić Sha pokajao što je prevario svoju bivšu suprugu Ivanu, oglasila se Tara Simov na svom Instagram profilu.

Tara Simov-Foto:Printscreen Instagram

Tara  je otvoreno iskazala svoje emocije koje kod nje izaziva Nenad, koji je za nju platio kaznu nakon njene diskvalifikacije iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja.

– Svi mi imamo nekog “našeg” kog nećemo nikada zaboraviti, prežaliti i preboleti. I nekog našeg gde na pomen imena, krene suza. I ja imam taj problem, i to je normalno – počela je ona.

Simova je potom osvrnula na Nenadovo javno pokajanje zbog onoga što je uradio Ivani.

– Samo ne znam zašto mislite da bih zamerila Nenadu što ima dušu i što ga bole loše stvari koje je uradio? – navela je i zaključila na kraju:

– Ja mogu samo da kažem da niko nema taj kredibilitet da mene naziva greškom, i završiti svoj komentar na ovu temu.

Izvor: IDJ

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x