Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

TARA SIMOV POSTAJE OZBILJNA KONKURENCIJA NAŠIM POZNATIM VODITELJKAMA: “Kapiraš momenat” u trendingu za samo jedan dan!

Objavio: RHT
30/11/2022 12:30 PM

Novi član Hype televizije, i svima dobro poznato lice, Tara Simov, uplovila je u voditeljske vode relativno skoro a premijerno izdanje njene autorske emisije “Kapiraš Momenat” oborilo je sve rekorde gledanosti i ušlo na YouTube trending listu za samo jedan dan.

Foto: HYPETV

Gost prvog izdanja emisije “Kapiraš Momenat” bio je Stefan Karić koji je iskreno odgovorio na bezbroj Tarinih pitanja koja su u najmanju ruku bila direktna i ne tako jednostavna. Otvorili su brojne teme, među kojima su i njegovi odnosi sa bivšim devojkama. Deveto mesto u trendingu je zasluženo iz objektivnih razloga, a njeni talenat i harizma su neosporni.

Celu emisiju možete pogledati ispod:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner