Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Tara Simov OCRNILA Anđelu Đuričić! VRATILA JOJ ZA SVE NISKE UDARCE! “Ima S*KS dok joj POPADIJA kusa supu”! (FOTO)

Objavio: RHT
19/01/2023 8:08 PM

O vreloj akciji Anđele Đuričić Zvezdana Slavnića od juče bruji region. Anđela je ponovo pogazila svoju reč, a s*ks sa svojim momkom imala je u dnevnom terminu i tokom lajva.

Fto: Ilustracija Hypetv

Bivša zadrugarka Tara Simov je ovo prokomentarisala na svom Instagram profilu, gde se osvrnula na sve Anđeline niske udarce tokom trajanja “Zadruge 5”.

Ne znam odakle bih počela – krenula je Tara.

Foto: Printscreen Instagram

Da rezimiramo, prozvana sam od strane ove GOSPOĐETINE za nemoralnu, rasturačicu brakova, da pokazajem šta sam u kućim imala/gledala, da sam k*rva, prostitutka, ološ, lopov i sve ostalo – nastavila je Simova.

Foto: Printscreen Instagram

Ja nemam klipove iz Zadruge gde na ikoga naskačem ili neko na mene (a imala sam dve veze). Ja nemam klipove iz Zadruge gde mi se vide gole grudi i gola zadnjica (OPREZNO SAM SE PRESVLAČILA 3 GODINE). Ja nemam klipove dok se tuširam (jer sam tokom istog sakrivala, okretala, pa samim tim bila nezanimljiva za Tviter). Ja nemam tvitove gde za sebe govorim da sam moralna gromada – dodala je Tara.

Foto: Printscreen Instagram

evojka od 23 godine ima s*ks u devnom terminu, dok joj babe i popadije i komplet familija kusaju supu (to se iz kuće nosi). Ulazak u odnos sa čovekom od 46 godina koji imaju vanbračnu zajednicu od 15 godina (ali nema burmu). Svakodnevno pokazivanje golih grudi i zadnjica u kamere (to je fotošop) – ispisala je Simova.

Foto: Printscreen Instagram

 možda bih dodala da na svu frigidnost i aseksualnost i kompletnu neprivlačnost kojom zrači, samo zna da legne. Tužno. Zveki, primi naše saučešće – poručila je Tara.

Foto: Printscreen Instagram

Tara je dodala i sliku preznojenih Anđele i Zvezdana i okačila pesmu “Mokra do kože”.

Foto: Printscreen Instagram

(Pink)

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner