Background adbanner
Background adbanner

Tanja se istetovirala! Tragove stare ljubavi izbrisala!

Objavio: RHT
17/05/2021 5:00 PM

Tanja Savić istetovirala je ispod ramena englesku reč “Live”, što u prevodu znači “Živeti” , i odmah to podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Pevačica je u opis slike stavila, “Sloboda. Život. Ljubav.” Tanji ovo nije prva tetovaža, ali jeste jedina. Naime pevačica je pod pritiskom supruga Dušana otklonili tetovažu sa vrata, gde je imala slovo “N”, koje je početno ime momka Neđe, sa kojim se zabavljala pre supruga.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x