Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA ILIĆ U LOŠEM STANJU?! Ne može da dođe sebi zbog Ivana Marinkovića, potpuno slomljena “TO ŠTO IVAN RADI JE KATASTROFA, NE RAZGOVARAMO…” Miljana Kulić iznela šok detalje o Marinkoviću, ovo niko nije očekivao NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA POZNATE PEVAČICE! Majka i sestra joj PREMINULE U JEDNOM DANU, ona potpuno slomljena ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU! Za samo par minuta dva potresa kod Atine i na Skijatosu CAR JAVNO PROGOVORIO O RASKIDU MAJE I STANISLAVA! Filipov komentar zaprepastio sve, ovo niko nije očekivao! OVO JE DIJETA MILICE PAVLOVIĆ! Uz pomoć nje za dve nedelje smršala 8 kilograma ZORANNAH SE TAJNO UDALA?! Fanovi šokirani njenim novim izgledom, a onda otkrila sve o bebi! “MOJA MAJKA SE JAKO POTRESLA, LOŠE JE!” Uroš Stanić neutešan nakon napada koji je doživeo: “Jako me je strah!” Menadžer Aleksandre Prijović i Brene za BIH priznao da je davao mito za medicinsku opremu u koroni! Marković: “Davao sam im po 9 maraka po zaštitnom odelu”! “ZAVRŠIĆEŠ KAO KSENIJA PAJČIN!” Jezivi detalji užasa kroz koji je prošla Vladana Kali u emisiji “D-Cast”, otkrila šta sebi nikada nije oprostila! EKSKLUZIVNO! “JUČE JE BIO POSLEDNJI VREO DAN OVOG LETA!” Meteorolog otkrio da je gotovo sa paklenim vrućinama, evo kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu! OVO JE NOVI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ! Iza sebe ima brak i dvoje dece Drama sa granice eskalirala u pravi medijski haos: Srpska pevačica sramno podržala Severinu, a Karleuša zapenila: “Ne podržavaj neprijatelje, ne postoji opravdanje!” HITNO SE OGLASIO STANISLAV NAKON RASKIDA SA MAJOM! Uputio brutalnu poruku, njegove reči odzvanjaju, ovo niko nije očekivao! ANABELA JAVNO PROGOVORILA O POMIRENJU SA GAGIJEM ĐOGANIJEM! Pevačica iznenadila sve izjavom: “Prelepo je bilo!” MELININA I HARISOVA ĆERKA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Prvi put nakon ćutnje progovorila o majci, evo šta je na kraju priznala i ŠOKIRALA SVE

DECA NAŠIH GLUMICA OTVORENO PRIČALI O EROTSKIM SCENAMA SVOJIH MAJKI! Priznali sa čime su se suočavali tokom školskih dana zbog toga!

Objavio: RHT
26/08/2024 6:44 PM

DECA NAŠIH GLUMICA OTVORENO PRIČALI O EROTSKIM SCENAMA SVOJIH MAJKI!

Photo: Mi/Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Biti dete poznatog roditelja je poput bacanja novčića. Na jednoj strani su lagodniji život i duženja s poznatim ličnostima koje druga deca gledaju samo na tv ekranima. Na drugoj zadiranje u taj isti život koji je od početka pod budnim okom javnosti.. Pa koja prevagne! Naslednici tri naše nekada najveće s*ks-bombe iz sveta filma progovorili su o tome sa čime su se sve suočavali tokom odrastanja pored majki koje je cela Srbija obožavala i i dalje to čini.

DECA NAŠIH GLUMICA OTVORENO PRIČALI O EROTSKIM SCENAMA SVOJIH MAJKI!

Dok su njihove majke jednostavno radile svoj posao, ono što najviše vole i najbolje umeju, ispunjavajući zahteve reditelja i scenarista, njihove ćerke i sinovi suočavali su se s raznim problemima i negativnim komentarima okoline. Koji uglavnom počinju u školskim danima, a neretko ih prate celog života.

Detalje svog odrastanja sa poznatim majkama Danicom Maksimović, Snežanom Savić i Tanjom Bošković otkrili su njihovi naslednici.

SIN DANICE MAKSIMOVIĆ KRIO KO MU JE MAJKA

Photo: Milan Maricic/ATAImages

Tako je Miloš Lolić, uspešni reditelj, kojeg je Danica Maksimović dobila s nevenčanim suprugom Todetom Lolićem, svojevremeno ispričao da je tokom školovanja krio ko mu je majka zbog neprijatnosti koju je doživeo.

– Jedno dete me je maltretiralo i reklo mi: “Video sam ti mamu golu na televiziji, baš je ružna.” Na sreću, mama i ja nemamo isto prezime, pa do trećeg razreda gimnazije nisu znali da mi je Danica majka sve dok u nekim novinama nije izašlo, svi su bili šokirani – rekao je Lolić.

ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ UZ RODITELJE ZAVOLELA POZORIŠTE

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

S druge strane, Lana Karaklajić, ćerka čuvene glumice Tanje Bošković i reditelja Dejana Karaklajića, ispričala je detalje o svom odrastanju uz poznate roditelje. Ona je otkrila da je od majke nasledila talenat za glumu, te kao brucoš na Filozofskom fakultetu shvatila da sociologija nije za nju.

– Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, osim glumom – rekla je Lana jednom prilikom.

Lani je od malih nogu usađena ljubav prema pozorištu. Kao i umetnošću, a činjenica da su joj roditelji u tom poslu doprinela je da se lakše odluči na isti poziv kao i oni.

– Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu – ispričala je Lana.

To da je Tanja Bošković izgledom i ulogama pomutila razum i postala san svakog muškarca nema potrebe posebno naglašavati.

NASLEDNICA SNEŽANE SAVIĆ VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA

Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sličan scenario kao Miloš Lolić proživela je i Anita Lazić, ćerka Snežane Savić i reditelja i scenariste Dragoslava Lazića. Anita je jednom prilikom ispričala da je za nju bio izuzetno stresan period najveće slave njene majke.

Anita je otkrila da je u vreme majčine najveće slave bila tinejdžerka. Te da se zbog Snežaninih obnaženih scena suočavala sa osudama okoline. Zbog toga je, kaže, izbegavala da ide u školu i druži se s vršnjacima.

– Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu – priznala je Anita.

Film “Šta je s tobom, Nina” zapalio je bivšu Jugoslaviju, vrelim scenama Snežane i Ratka Poliča u kojima je Snežana bila potpuno gola.

Hypetv.rs/Republika/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner