Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Tanja Bošković ISKRENO : Nema zida koji glavom nisam udarila , ali sve su to lekcije!

Objavio: RHT
19/01/2023 5:15 PM

Proslavljena glumica Tanja Bošković, gošća je ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat, kod autora i voditelja Nemanje Kovačevića, koja se prikazuje na Hype televiziji u nedelju u 16 časova.

Foto: HYPETV

Sa voditeljem Nemanjom Kovačević dotakla se raznih tema, životnih mudrosti, uspona ali i padova koji su obeležili njen život ali kako i sama kaže jedino ima vremena da se fokusira ne lepe stvari i sećanja:

„Trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao greh… I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo
odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija.Rasteretite svoje duše i radujte se.

Foto: HYPETV

A da li je bilo padova  I lupanja glavom o zid :

“Ih još pitate, nema zida koji nisam bar zakačila, ali to je isto put znate, ne može drugačije, kada ste ovakav karakter kao ja, I hiljadu puta su mi prijatelji, roditelji savetovali, nemoj tamo, tamo je siguran
bol, ali sila je to velika bila, I potreba, da se sve to proveri, ali pošto sam tako svojeglava, sva sreća da sam umela da ustanem, ali za to su potrebni prijatelji”

Ceo intervju sa Tanjom Bošković pogledajte u nedelju u 16 časova na Hype televiziji.

Foto: HYPETV

Lepotom i harizmom glumica Tanja Bošković je osvojila celu staru Jugoslaviju – čim se pojavila na sceni. Mnogi su je zvali najlepšom ženom Jugoslavije. Tanja, koja potiče iz ugledne porodice, do 17. godine
je živela u Aranđelovcu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, U Beogradu je upisala Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića i studirala sa Goricom Popović, Radmilom Živković, Brankom Jerinićem.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner