Background adbanner
Background adbanner

Tamara Todevska pokazala svoje VITKO telo! (FOTO)

Objavio: RHT
11/05/2021 3:41 PM

Pevačica Tamara Todevska, rođena sestra naše populare pevačice Tijane Dapčević, odlučila je da privuče više pažnje na sebe.

Tamara Todevska-Foto:Printscreen
Teodora Todevska-Foto:Pritscreen

Naime ona je šokirala javnost kada je objavila fotke na kojima je potpuno gola. Ovim seksi fotkama Tamara je izazvala pometnju među muškim rodom. Iako niko nije očekivao da će videti Tijaninu sestru golu, ona je odlučila da se skine i pokaže svoju vitku liniju, zbog koje je mesecima bila na rigoroznoj dijeti i svakodnevnom vežbanju u teretani. Ipak akcenat je stavljen na grudi koje su na fotografijama u prvom planu.

Teodora Todevska-Foto:Printscreen

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x