Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Tamara Đurić: “ZVAĆU BIVŠEG DA MI BUDE KUM NA SVADBI!”

Objavio: RHT
19/01/2023 9:15 PM

Popularna starleta Tamara Đurić. Svima dobro poznata, kako izgledom tako i svojim mišljenjem koje se neretko kosi sa mišljenjima svakodnevnice.

Foto: Printscreen


Za Tamaru znamo da se jednom udavala i jednom razvela. A kako ona sama navodi sa bivšima je uvek nakon raskida ostajala u dobrim odnosima.

Foto: Printscreen

-Normalno da će da mi dođe bivši momak na svadbu. Ja sa svojim bivšim momcima imam najbolji odnos. Oni su mi najbolji prijatelji. Nije društveno prihvatljivo da ti bivši momak bude kum na svadbi. Ja kad se sledeći put budem udavala meni će moj bivši momak da bude kum sigurno!-izjavila je Tamara.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner