Background adbanner
Background adbanner

Tajno venčanje Marije Kilibarde: Voditeljka pravi burme za svoju svadbu!

Objavio: RHT
11/10/2021 12:20 PM

Voditeljka Marija Kilibarda i njen partner Branislav Vučelić će iduće godine izgovoriti sudbonosno ‘da’, a venčanju će prisustvovati samo najbliži.

Otkriveni svi detalji tajnog venčanja!

Kako se šuška, Marija i Bane uveliko pripremaju tajno venčanje koje će se održati na proleće, a voditeljka je odlučila da sama dizajnira burme koje će ona i njen budući suprug nositi kao simbol njihove ljubavi.

Marija i Bane nisu želeli da se eksponiraju sve dok nisu bili sigurni u čvrstinu svog odnosa. Sada, iako ne kriju da su zajedno, ne žele da pričaju o svom odnosu javno, jer žele da čuvaju svoju privatnost – rekao je na početku razgovora izvor blizak paru, i dodao:

Upravo zbog toga su odlučili da naprave tajno venčanje. Ne žele da prave pompu oko toga, žele intimnu proslavu koju će organizovati u krugu porodice i prijatelja. Uveliko rade na pripremama, i ako sve protekne po planu, venčaće se na proleće iduće godine -kaže izvor i otkriva da će voditeljka sama dizajnirati burme.

Marija želi da sve bude kako je ona zamislila, voli da ima totalnu kontrolu nad situacijom. Upravo zbog toga će sama dizajnirati burme. Ubeđena je da to niko neće uraditi bolje od nje, ne želi klasične burme. Njen nakit ima motive lavirinta, ona smatra da je život lavirint, ali da ljubav uvek pokazuje pravi put. Upravo time se vodi i dok osmišljava prstenje koje će ona i Bane nositi do kraja života – zaključio je izvor.

 

IZVOR: ALO/HYPETV

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x