Background adbanner
calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Donald Tramp razgovarao sa Netanjahuom nakon napada dronom na rezidenciju u Cezariji! Evo šta je poručio SPREČEN TERORISTIČKI NAPAD NA IZRAELSKU AMBASADU U BERLINU! Evo od koga su Nemci dobili dojavu “NAS DVOJE ZNAMO KAKO SMO TO REŠILI KOD KUĆE” Mirka Vasiljević nikad iskrenije o Vujadinovoj navodnoj PREVARI! (VIDEO) HAOS U DOMU STANIJE DOBROJEVIĆ! Starleta ne može više da izdrži: “Koliko ljudi treba da ISPREBIJAM!” ŠOK! “MASNOKOSA” Trudna Milica brutalno isprozivala ljubavnicu Sofiju, zadala joj nikad žešći udarac! (FOTO) “POREMEĆEN JE I BOLESTAN” Majka Aneli Ahmić URNISALA KARIĆE, iznela šokantne optužbe na Stefanov račun, NAJAVILA HAOS SUTRA TELEFONSKI RAZGOVOR VUČIĆA I PUTINA! VILA OD NEKOLIKO MILIONA EVRA! U ovoj kući je odrasla Katarina Grujić, raskoš i luksuz na sve strane! (FOTO) FILIP SE DIREKTNO OBRATIO ANITI! Ovo niko nije očekivao, Stanojlovićeva BRUTALNO UZVRATILA, ŠOK! (FOTO) “NISAM UPOZNALA OCA!” Bol Mirke Vasiljević: “Nastradao je tokom mamine trudnoće, pre nego što sam se ja rodila!” Glumica otvorila dušu! “Teška vremena su naterala sokola da spava sa kokoškama, ali ga nisu naterala da KLJUCA G*VNA SA NJIMA po dvorištu” Zola poslao TAJNU PORUKU Miljani? DA LI STE SPREMNI ZA MUZIČKU MAGIJU? Uskoro spektakularni koncerti Miroslava Ilića, dve nezaboravne noći koje ne smete propustiti! TRUDNA MILICA PRELOMILA, GOTOVO JE! Ne može više da ćuti, odluku saopštila javno i slomila se UŠTEDITE I DO 50 EVRA NA RAČUNU! Kreće grejna sezona, a ovo je TRIK kako da smanjite troškove “DABOGDA TO STRAŠILO NAPUNILI SLAMOM” Majka Aneli Ahmić iznela stravične uvrede na račun Ene Čolić, SKANDALČINA! “6 MESECI SAM MOLILA ZA LEKARA U RIJALITIJU” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVEST, a oni su pravili SPRDNJU”

TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio detalje, u liftu pokušala da ga smiri!

Objavio: RHT
19/10/2024 4:27 PM

Tajni susret Stanije i Mensura

Photo: Printscreen Instagram/stanijadobrojevic/mensssur/Ilustracija

Tajni susret Stanije i Mensura

Bivši učesnik rijalitija, Mensur Ajdarpašić kaže da se sa starletom Majom Marinković nikada nije zaglavio u liftu, a nije ni sa Stanijom, te je otkrio šta je prevagnulo u tome da odabere Staniju u ovom neobičnom izazovu.

-S kim bi se pre zaglavio u liftu, sa Majom ili sa Stanijom – pitao je Mensura voditelj.

– Iskreno da ti kažem, s Majom se nikad nisam zaglavio, nisam ni sa Stanijom. Evo sa Stanijom, ali bih se zaglavio ako živimo u istoj zgradi pa sasvim slučajno lift stane (smeh).

Foto:HypeTV/Mensur Ajdarpašić/Emisija ShowBliz

Mensur Ajdarpašić

Foto:HypeTV/Emisija Showbliz

Ja gotivim Staniju, ali ako moram da se zagljavljujem u liftovima i da neko mora da me smiri, onda neka to bude Stanija – rekao je Mensur.

Mensur o Stefanu Kariću

Photo: Printscreen Instagram/mensssur

Inače, kako smo ranije pisali, već neko vreme spekuliše se odnosu aktuelnog učesnika Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića, o čemu se sada oglasio Mensur.

Naime, on je gostujući u jednom podkastu otvoreno govorio o temi koja intrigira fanove rijalitija.

S obzirom i na to da razne priče koje kruže mrežama, Ajdarpašić je odlučio da razreši misteriju i prizna da li je istina da je on smuvao devojku svog bivšeg druga Stefana Karića.

– Ja ni ne znam ko je njegova devojka… Koja je to? Ja nemam pojma. Ne, nije istina, ne znam ni ko su njegove devojke i da znam, ne bih sigurno bio sa njima – rekao je samouvereno Mensur.

Hypetv.rs/E.B./pink

BONUS VIDEO:

Deniz Dejm DEPORTOVANA jer se bavi “najstarijim zanatom”?! GRCA U SUZAMA NA AERODROMU?!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner