Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Tajna veza pevačice i vaterpoliste!

Objavio: RHT
20/05/2021 5:00 PM

Pevačica Milica Pavlović već neko vreme je u vezi sa vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom fudbalera Niše Saveljića. Kako mediji saznaju, Milica i sportista u vezi su već više od godinu dana, samo su uspešno skrivali svoj viđanja. 

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić-Foto:Printscreen

Kako izvor blizak paru navodi, viđali su se u Srbiji, Crnoj Gori, ali i Hrvatskoj.

– Milica i Nikolas su postepeno gradili odnos, pa su samim tim i intezivirali viđanje. Ona je više puta boravila u Crnoj Gori, gde on trenutno živi, a dolazio je i on u Srbiju. Kako je ulazak u Crnu Goru bio nemoguć u jednom periodu pandemije, morali su da nađu rešenje – navodi izvor i nastavlja:

– Tada su se videli u Hrvatskoj, tačnije u Dubrovniku. Nikolas je lud za Milicom i veoma se lepo slažu, a kako zbog pandemije ona mesecima ne radi, imala je mnogo više vremena za privatne planove – objašnjava izvor.

Da je Saveljić na početku veze već bio očaran srpskom pevačicom, pokazao je kada se, po navodima izvora, pojavio na njenom nastupu za Novu godinu u Budvi.

– Milica je pevala u poznatom budvanskom klubu za doček 2020. godine, a Nikolas je odlučio da je iznenadi. Došao je kod nje u bekstejdž pred sam nastup, doneo joj poklon i prvi poželeo sve najlepše u novoj godini. Za sada su u divnom i veoma skladnom odnosu, nadam se da će tako i ostati – govori izvor i dodaje:

– Oboje imaju podršku prijatelja, Milicu su čak pojedine kolege, na čijim su nastupima bili, skrivali kako niko iz šireg kruga ne bi primetio da su zajedno.

U prilog našim saznanjima govore i brojne fotografije sa Miličinog i Nikolasovog profila, koje možete pogledati u galeriji:

Naime, tokom prošlog leta u više navrata objavljivali su fotografije sa istih lokacija, i to u isto vreme.

U pitanju su popularna letovališta u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a iako se nijednom nisu fotografisali zajedno, ove slike ipak su odale da su atraktivna pevačica i vaterpolista zajedno uživali na obali Jadranskog mora.

Na jednom setu fotografija, koji je nastao u luksuznom hotelu u Crnoj Gori, Milica i Nikolas čak u ruci drže isto piće. Mnogima su pažnju privukle i fotografije iz Dubrovnika. Milica i Nikolas su se i tu fotografisali u istoj uvali, što ipak nije prošlo neopaženo.

https://www.instagram.com/p/CNSyey0rUx9/

Podsetimo, ekipa “Paparaco lova” je Milicu pre nekoliko dana snimila sa mladim vaterpolistom u Beogradu.

Oni su bili bliski, a trudili su se da ne privlače previše pažnje u bašti jednog prestoničkog lokala, dok su kamere pratile svaki njihov korak.

https://www.instagram.com/p/CDZo5rBJ_RV/

Nikolas (23) je svojevremeno sa juniorskom reprezentacijom Crne Gore osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u vaterpolu, a profesionalno usavršavanje nastavio je na UCLA u Americi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner