Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju! ŽIVI BILI, NA MNOGA LJETA Vučić prisustvovao proslavi rođendana Miloša Zemana (VIDEO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) EKSKLUZIVNO! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA OBJAVOM! Ko nema para za pretplatu na sajt za odrasle, može da joj uplati na račun?! (FOTO) SOFIJA ZAHTEVA OD TERZE DA OZVANIČE VEZU! Sraman zahtev ljubavnice! On ne odustaje od nje dok ga trudna verenica gleda šta radi! SKANDAL! “NE POSTOJI REČ ZAHVALNOSTI ŠTO SU TAKO BRINULI O MENI DOK SAM SE OPORAVLJAO” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost”! (FOTO)

SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM: Bizarna trojka šokirala svet, NJIHOVE NAVIKE će vas zaprepastiti, a tek intimnost…

Objavio: RHT
24/11/2023 11:43 PM

Muž i žena koji su u braku 10 godina otkrili su kako su počeli da dele krevet sa još jednim muškarcem.

FOTO: Printscreen

Devet razloga da večeras popijete čašu mleka – treći će vas oduševiti!

Bela i Ken iz Orandža u Konektikatu bili su venčani pet godina i odgajali su dve male ćerke kad je Bela upoznala Danijela na jednoj zabavi i odmah je počela da se lepo slaže sa njim.

– Na kraju večeri, ne znam zašto, ali on je trebalo da ide, pa smo se opraštali i poljubila sam ga, rekla je 34-godišnja Bela za Barcroft TV. Nakon toga je imala vrlo podvojena osećanja.

– OK, udata sam i poljubila sam drugog muškarca – stalno joj je prolazilo kroz glavu, ali isto tako je želela da to ii ponovi.

Bela i Ken u vezi su od studentskih dana i uvek su bili monogamni, ali nakon tog događaja počeli su da razgovaraju o opciji da viđaju i druge ljude. Tad su odlučili da bolje upoznaju Danijela i njegovu ženu, koji su bili u otvorenoj vezi.

– Bilo je puno hemije i mislili smo da je to možda nešto što zaista želimo da probamo – rekla je Bela, dodavši kako su ih pozvali kod sebe. Nekoliko puta su razgovarali i završili su u grupnom seksu, od čega su krenuli dalje.

FOTO: Printscreen

Ali nedugo nakon toga, Danijel i njegova žena počeli su da imaju probleme u braku i godinu dana nakon njihovog grupnog seksa, 2015. godine Danijel i njegova žena su se razveli, a idući korak Kena, Bele i Danijela za njih se činio kao logičan.

Ovaj trio se ubrzo preselio u novu, veću kuću i nabavili su ogroman krevet u koji mogu svo troje da dele.

– Obično smo Bela i ja ili Ken i ona – kaže Danijel, a Bela dodaje kako zapravo uopšte nemaju često zajednički seks.

Iako, dvojica muškaraca nekada su i sami intimni.

– Nije uobičajeno. To je kao torta – ne jedete tortu stalno, rekao je Danijel.

Pre dve godine, Ken se spetljao sa Laurom, svojom curom koja ima dvoje dece.

– Laura je predivna. Ona nije povezana sa Belom ili Danijelom. Ona i ja smo povezani i to je njena privrženost nama.

Kao roditelji, kad se Danijel preselio kod njih, Bela i Ken su morali da to objasne svojoj deci, 3-godišnjem sinu i 4-godišnjoj kćeri.

– Bili su veoma uzbuđeni, a sad se više ni ne sećaju šta je bilo pre. Delimo odgovornost roditeljstva – raznim stilovima odgajamo decu, ali smo ista ekipa, rekao je Ken.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner