Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MANIJAK presreo ĆERKU NAŠEG GLUMCA, koji ga je PRIJAVIO POLICIJI! Otkrio DETALJE! DA NAM I VAZDUH I VODA I ZEMLJA OSTANU ČISTE: Predsednik Vučić izjavio da će se lično boriti za životnu sredinu i život našeg naroda u Jadru i Rađevini Dalila SE SA VERENIKOM VALJA PO PESKU! TRČKARAJU PO PLAŽI, strasno se LJUBE, ona sve USNIMILA! (FOTO, VIDEO) Ministar Dačić o ubistvu Fatona Hajrizija: Ubica na policiju ispalio ukupno devet hitaca nakon čega je likvidiran CITY HYPE: Sani Armani o odnosu sa Nikolom Lazetićem, Eva Ras osudila Dalilu! Rada Manojlović se prisetila majke! Evo kada Đoković saznaje PROTIV KOGA PRVO IGRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Naš nole napada ZLATO! LEA STANKOVIĆ ŠOKIRALA SVOJOM ISKRENOŠĆU! U “Car Castu sa VaVanom” spomenula i bivše (FOTO/VIDEO) ŠOK! Aleks Nikolić dobija krivičnu prijavu! Maja oštro: “Izigrava žrtvu preko mojih leđa” EKSKLUZIVNO U CAR CASTU SA VA VANOM! Posle 10 godina svađe, Lea Stanković progovorila o svemu (VIDEO) ANA ĆURČIĆ OTKRILA DETALJE SUĐENJA! Evo šta je rekla za Slavnića i Kačavendu (FOTO) VUČIĆ O VAŽNOM PROJEKTU ZA SRBIJU: Ovo je velika prekretnica, kvantni skok u budućnost! NAJNOVIJA INFORMACIJA! Likvidiran ubica policajca! Dačić se uputio ka Loznici ZASMEJAVAO JE CEO SVET, A U SRCU JE KRIO VELIKU TUGU: Patio od bolesti od koje mu je mozak propao, skratio je sebi muke EKSKLUZIVNO: Ana Ćurčić stigla na SUĐENJE! Od Zvezdana ni traga, ni glasa (FOTO) Maja Marinković priznala da li bi rodila dete Filipu Caru!? Zbog njene izjave svi su zanemeli PRIVREMENO SE UKIDAJU SVE TROLEJBUSKE LINIJE U BEOGRADU, SEM JEDNE! Evo o čemu se radi i koliko će trajati radovi!

“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, ćerka ti nije svetica!”

Objavio: RHT
19/07/2024 11:06 AM

“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA!“

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su blizance Necu i Pecu Lazić.

Nenad Lazić Neca, Tik Toker ušao je u rijaliti, a onda se javnosti predstavio i njegov brat Predrag.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ATA images


Osim što u emisiji prvi put gledaoci imaju priliku da vide dva para blizanaca, Lazići su se potrudili da budu što interesantniji.

“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA!“
Foto: HYPETV/SHOWBLIZ

Pored šale, u više segmenata emisije vodio se ozbiljan razgovor, pa je Neca u jednom momentu podelio sa bliznakinjama i publikom da je usled depresivnog stanja, pomišljao na suicid.

“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA!“

Blizanci su osuli paljbu na rijaliti učesnike ne samo poslednje, već i ranijih sezona rijalitija u kojem su učestvovali.

– Niko nije postao poznat zbog svog talenta ili kvaliteta, jer rijaliti izvlači iz tebe ono najgore. Pa ni Teodora Džehverović nije postala popularna zbog pevanja, već zbog svih kontroverzi o kojima se pisalo. Rijaliti veza, pa Ćazim, ima tu svašta. – rekao je Neca, a Peca se nadovezao:

Photo: M.M./Antonio Ahel/ATAImages 

– I onda Džehva dođe i morališe! Ne, nije ti ćerka svetica! Niko nije, pa ni ona. – rekao je Peca.

“SLOBA ME JE ISMEVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!”

– Na primer, mene je jako povredilo kada sam izašao iz rijalitija prvog i kada sam video da me je prvi Sloba Radanović kačio na story i smejao se kada sam doživljavao nasilje. Tada sam imao i napad kada je Kristijan nasrnuo na mene. 

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

– On je okačio story na Instagramu i kao “hahaha”! To je jako ružno! Sloba je balvan koji je, po mom mišljenju iskoristio Lunu Đogani zarad popularnosti. (VIŠE O TOME KLIK OVDE)

“MIONA ĆE PEVATI KOD FONTANE, dok joj prolaznici bacaju novčiće!”

Blizanci su osuli paljbu i po rijaliti likovima sa kojima su u jednoj od sezona zajedno učestvovali, poput Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

– Pored Janjuša i Aneli koji su najveća sramota ikada, tu je i ona pevačica u pokušaju Miona. – počeo je Neca.

Miona i Ša/ Foto: ATA Images

– Ona je zmijurina koja je ušla da proda veru za večeru! U prvom učešću je shvatila da je nebitna! – rekao je Neca, a Peca se nadovezao:

– Kao neko ko je muzički školovan, ja moram da kažem da ona ne zna da peva. – rekao je Peca, a Neca se ubacio:

– Može da peva tamo kod Ša kod fontane, dok joj prolaznici bacaju novčiće, a ona peva “Zlatnik” i to je to. – rekao je Neca. (DETALJNIJE O TOME KLIK OVDE)

Publika želi da čuje šta imaju da kažu gosti atraktivnih sestara, a ovog petka od 21 čas gostovaće Neca i Peca Lazić. Dakle, u studiju ćemo imati dva para blizanaca. Ne propustite!


Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner