Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati “CELU NOĆ I JUTRO ANALIZIRAM SVE” Vučić o razgovorima o Kosovu i Metohiji JASNA PORUKA PREDSEDNIKA SRBIJE IZ NJUJORKA Vučić: Ko izgubi danas jednu godinu, izgubio je mnogo više godina napretka NIŠTA OD DUETA VESNE I NIKOLIJE!? Pevačica nikad iskrenije:”Bolje da se ne snima ništa na silu”  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara: KIM KARDAŠIJAN IMA NEIZLEČIVU BOLEST? Starletu rigorozna dijeta koštala zdravlja, a razlog je BIZARAN

SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA! Evo šta se dešava nakon njegovog hapšenja, porodica se hitno okupila! (FOTO)

Objavio: RHT
15/06/2024 9:02 PM

Svi na nogama u domu Lune i Marka

Photo: Printscreen Instagram/luna_djogani

Jutjuber Marko Miljković i njegova supruga, pobednica rijalitija Luna Đogani, danas imaju veliki razlog za slavlje.

Njihovoj ćerkici Miji danas je rođendan, a tim povodom se oglasio Marko na Instagramu.

– Moja mala curica napunila tri godine – napisao je Marko, dok je Lunina mlađa sestra Nina podelila niz detalja sa gala proslave.

– Ne može niko da polomi pinjatu! – navela je Nina u opisu jedne od objava u kojoj vidimo kako se zabavljaju na otvorenom.

Svi na nogama u domu Lune i Marka

Photo: Printscreen Instagram/luna_djogani

– Mijin rođendan opisala bih ovako… – napisala je potom Nina, a u tom snimku vidimo kako se, ponesena atmosferom, sa ocem Gagijem valja po kamenju i travi.

Šarene balone, animatore, prelepu tortu i mnoštvo drugih detalja smo mogli da vidimo u Nininim Instagram storijima, dok je evidentno da su se svi jako dobro proveli.

Luna je pozirala nasmejana, baš kao i Marko.

– ‘Oću ja ovakav rođendan! – navela je bila Nina.

Photo: Printscreen Instagram/luna_djogani

Podsetimo, Marko Miljković nedavno je bio priveden nakon što se sukobio sa komšijom.

On je u pritvoru proveo 48h, a onda je nakon višečasovnog ispitivanja pušten. Nakon skandala se potpuno povukao, i gotovo nigde nije oglašavao, a nedavno je otkrio šta se dešava sa žalbom koja je podneta protiv njega.

-Inače koga zanima, žalba je odbijena. Hvala trećem osnovnom sudu koji je maksimalno ispravno postupio u mom slučaju. A ovima što se “koprcaju” poručujem – vidimo se, ja sam pred bogom čist ko suza a vi? – napisao je Miljković nedavno.

“Nije mi bilo dobro”


Podsetimo, Luna je nedavno prvi put progovorila o skandalu.

-Ja sam dobro. Svi smo na okupu, Marko je kod kuće. Nisam se oglašavala tada, neću puno da pričam ni sada, ostaću dosledna tome. U tim trenucima mi nije bilo dobro, nije mi bilo svejedno. Sada je najbitnije da je Marko došao i da je sa nama. Deca su mala…nisu ni razumela šta se desilo, ali dobro. Meni je porodica na prvom mestu i to će uvek biti tako – rekla je Luna.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

U prilogu ispod, ispovest Site Ahmić, Aneline sestre ekskluzivno za Hype televiziju

“Janjus zeli da Aneli pobaci dete!” SITA AHMIC “Stanija i Asmin su ZLO!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner