Background adbanner
Background adbanner

SVI JE OSUĐUJU: Ana Nikolić objavila fotke zbog kojih pljušte negativni komentari! (FOTO)

Objavio: RHT
25/09/2022 3:45 PM

Nakon njenih objava ređali su se negativni komentari

Foto: Printscreen/Instagram

Pevačicu Anu Nikolić već neko vreme ne viđamo u javnosti iako o njenoj muzici društvene mreže bruje iz dana u dan. Nakon kratkog rata sa koleginicom Milicom Pavlović, koji se preneo na društvene mreže, isplivale su fotografije pevačice, zbog kojih se „Instagram“ usijao.

Naime, Nikolićeva je rešila da malo osveži svoj profil novim fotografijama na kojima se potpuno sređena valja po podu.

Međutim, te objave su naišle na salvu loših komentara, a pojedini fanovi su se pitali da li je pevačica u alkoholisanom stanju.

„Al’ se upropasti žena, žalosno”, „Bude mi baš žao kada vidim kako neko sebe upropasti”, „Ana, trgni se, imaš dete, život može biti lep, nemoj ovo da radiš“, „Auuu Ana …trgni se ženo više, sve više i više vidim u tebi Ejmi Vajnhaus; ne znam da li te vidi porodica ali ako ne, s obzirom da imaš kćerku kod kuće, neko mora da reaguje da se dovedeš u red”, samo su neki od komentara zabrinutih fanova.

HYPE.RS

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x