Background adbanner
Background adbanner

SVI HOĆE OVAKVOG ZETA: Kristijan Golubović otvorio restoran tastu i tašti, ne prestaje da ih hvali!

Objavio: RHT
08/08/2022 7:00 PM

Restoran Kristijana Golubovića na Voždovcu

Foto: Instagram

Da Kristijan Golubović ozbiljno planira budućnost sa Kristinom Spalević koja će mu uskoro roditi sina, pokazao je i kada je njenim roditeljima pomogao da ostvare svoj san i otvore restoran domaće kuhinje. Lokal se nalazi u Beogradu na Voždovcu, a Kristijan ne krije da već donosi dobru zaradu.

Restoran Kristijana Golubovića radi punom parom

– Proširićemo se na još dva objekta, već sam uzeo još jedan lokal do našeg koji je spreman za renoviranje. U restoranu se priprema domaća hrana, tačnije 25 domaćih obroka koji su u prodaji od osam sati ujutru, a druga tura se pravi oko 12 sati. Ljudi su zadovoljni jer je hrana baš kao da je kuvaju naše mame ili bake, što nam je i bio cilj – kaže Kristijan i dodaje:

– Ja sam napravio baštu, sve je novo, mnogo je para uloženo u renoviranje, ali ne kajem se, brzo će se vratiti sve što je uloženo. Mislim da ćemo uskoro dobiti imidž najbolje domaće kuhinje. Gospođa tašta je kulinarski mag, pravi najbolja jela, domaće kolače i torte koje niko više ne pravi ni po poslastičarnicama. Sve po receptu naših baka i mama. U njih ide puno oraha, puno prave čokolade, putera, nema ništa veštačko, nema ništa bajato, sve je sveže – kaže Golubović i otkriva:

– Kristina je u petom mesecu. Čekamo dečaka i meni je satisfakcija da porodicu moje buduće supruge potpomognem, da bude sve kako treba, da bude normalno. Od toga nemam nikakve koristi, niti me korist interesuje, poenta je da jedna porodica od osam duša ima izgleda za dobru zaradu i normalan i skladan život. Ja zarađujem iz drugih, legalnih izvora. Lokal se ne vodi na mene, već na firmu. Mene za taj lokal veže jedino to što sam Kristininim roditeljima zet. Mislim da sam svoje ispunio i da sam pomogao Kristininoj familiji da stane na noge i pošteno radi. To je moj poklon njima, a naravno i njoj i našem detetu.

BONUS VIDEO:

Izvor: svet-scandal.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x