Background adbanner
Background adbanner

SVETSKI ZVUK I ESTETIKA: Marina Visković izbacila tizer za novu pesmu od koje će trending goreti (VIDEO)

Objavio: RHT
06/07/2021 7:00 PM

Jedan od najpopularnijih ženskih vokala na ovim prostorima Marina Visković odlučila je da svoju vernu publiku obraduje novim singlom “Kazablanka”.

Marina je godinama unazad najtraženija klupska pevačica koja se prvensteno vrhunskim vokalom popela viskoko na estradnoj lestvici. Svojih hitova ima mnogo, neke pesme njenih kolega su se proslavile tek kad je Marina počela da ih izvodi na svojim nastupima, a sad sudeći po video najavi za novi singl “Kazablanka” Marina Visković će ozbiljno podići audio-vizualne muzičke standarde kod nas. “Kazablanka” je pravi letnji klupski pop hit onakav kakav smo navikli od svetskih zvezda a verni fanovi koji čekaju moraće da se strpe do 8.jula u 18 sati kada pesma izlazi na Marininom “Jutjub” kanalu. Svi nestrpljivo isčekuju novi singl “Kazablanka” a mi vam donosimo tizer po kome ako je suditi tending će goreti.

 

Autor: Hypetv.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x