Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVE JE SPREMNO ZA LUDU ŽURKU! Kaća odrešila kesu! (FOTO) NOVI BLAM! HITNA ODLUKA, PREKRŠAJ! Krofak ostaje bez para!? Niko nije očekivao ovaj potez CITY HYPE: Rijaliti “Imanje” tema broj jedan na Balkanu! Marina Tadić o navodnom bankrotu?! Mimi Oro iznela detalje sukoba sa Majom Marinković! “NE ZANIMA ME ŠTO ME ISMEJAVAJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA” Haris Džinović otkrio kako podnosi što su njegove izjave predmet šale! HYPETV PROGRAM ZA utorak 21. maj 2024! Ekskluzivno u emisiji “Susret sa Du(š)manom” – Tamara Bojanić! MEGA NIVO! POGLED OD KOG ZASTAJE DAH! Ovde će boravti zvezde, brojimo sitno do početka! (FOTO) SPREMA SE HAOS! Sita Ahmić dala svoj sud o suočavanju Aneli i Asmina, PA OTKRILA ZAŠTO JEDVA ČEKA OVAJ SUSRET! PRVO I JEDINO OGLAŠAVANJE ASMINOVOG BRATA! Aneli ga optužila da se DR*GIRAO sa Asminom, OVO JE NJEGOV ODGOVOR SRBIJU ĆE POGODITI GRAD VELIČINE ORAHA! Prvi na udaru će biti OVAJ GRAD! HTEO DA SE POHVALI PA SE ISPALIO?! Sloba Radanović otkrio da novac od tezgi dobija na ruke! HAOS TEK SLEDI! Miljana i Zola u klinču?! GLASAJTE U ANKETI! Imena PRVOG VODITELJSKOG PARA su objavljena! Šta mislite? Ko je DRUGI VODITELJSKI PAR, a ko TREĆI najvećeg rijalitija na Balkanu? U Srbiji danas promenljivo oblačno i toplo vreme, lokalno kiša i pljuskovi sa grmljavinom EKSKLUZIVNO! KAĆA GRUJIĆ PROGOVORILA ZA HYPE pred veliku proslavu svog 32. rođendana! PRAVOSNAŽNO: Velika pobeda Telekoma, Šolak i SBB opet gubitnici! ŠTA MISLITE KO JE TREĆI VODITELJSKI PAR IMANJA?

SVEČANO OTVOREN AUTO-PUT RUMA-ŠABAC Vučić: Gotovo je neverovatno šta sve radimo, rezultati našeg rada su najveća kazna našim neprijateljima

Objavio: RHT
14/10/2023 12:45 PM
Obraćanje Vučića

Foto: Printscreen tanjug

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je gotovo 50 godina Šabac čekao most, a o auto-putu se pričalo.

– Bezbroj puta se govorilo kako bi Beograd i Novi Sad morali da budu bliže, a niko nikada ništa preduzimao nije. Vaša i naša generacija rešila je da stvari uzme u svoje ruke, obezbedi nove fabrike, 500.000 novih radnih mesta i iz toga uspešno finansira izgradnju auto-puteva po našoj zemlji – kazao je on.

Kaže da se nada da do kraja 2024. može da bude završena brza saobraćajnica do Loznice, a to će doneti nove investitore u Loznicu.

Kaže da je ponosan što će imati o čemu da govori.

– Da se generacijama hvalimo šta smo sve izgeadili, ali to bez vas, građana, ne bismo mogli nikada da uradimo – kazao je on.

Podsetio je da su građani bili uz Srbiji i kroz teške reforme, poplave, koronu, rat u Ukrajini…

– Bez snova, a šta ćemo da ostvarujemo? Ako ne sanjate snove za svoju zemlju, a šta sanjate? Naša Srbija mora da ide napred i da bi išla napred moramo da budemo jedinstveni – pitao je Vučić.

Ističe da moramo da stisnemo zube i da kažemo da ne damo svoje i ne damo na svoj narod.

– Rezultati našeg rada su najveća kazna našim neprijateljima – konstatovao je predsednik.

Razgovor sa medijima

Vučić je istakao da u narednom periodu ima već uređen raspored, a da prva bitna stavka je otvaranje Prokopa na koji se čekao 53 godine.

– 20. oktobra otvara se Prokop, 21. oktobra idem u Šabac, a onda dolazi petorka sa novim stvarima oko Kosova i Metohije. Onda treba da idem za Njujork. Nisu jednostavni dani, ali ima nekih lepih. Što se tiče Prokopa, čekao se 53 godine, i srećan sam što smo mi to uradili! Tu će se izgraditi nove zgrade, prelepo će izgledati, videćete – istakao je Vučić.

On je dodao da slede dodatna ulaganja koja se posebno tiču naroda na jugu i istoku Srbije.

 Ovo je čudesno za Srem i Mačvu, kada se sve završi, oni će biti povezani i na svaki mogući način. Moramo da ulažemo više u jug Srbije i u istok Srbije. Moramo da podižemo standard i tih ljudi, moramo da podižemo plate. Makar u javnom sektoru da podignemo plate ljudima, moramo da pomažemo našem narodu – kaže Vučič.

Predsednik isitče da je za zimsku grejnu sezonu prepremljena dovoljna količina rezervi dizela, benzina i gasa.

– Uvek sa zebnjom čekate zimu, iako smo se dobro pripremili. Imamo zalihe dizela, a sve ide na dizel. Benzina imamo 64 dana rezerve, nikada to nismo imali. Nikada nam nije bilo omogućeno da imamo ovoliku količinu zalihe gasa! U svim ovim uslovima, ratnim svetskim uslovima, mi smo obezbedili sve ovo, i omogućili da Srbija napreduje – kazao je predsednik.

sd

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner