Background adbanner
calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POLOŽILA VOŽNJU PA SEBE ČASTILA! Pevačica kupila “bembaru”, a od cifre će vam se zavrteti u glavi “BORILI SMO SE ZA MILJANIN ŽIVOT!” Marija Kulić se prisetila BOLNOG PERIODA FUDBALERI PARTIZANA DOČEKUJU DINAMO! Večeras revanš meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ALI BEZ NAVIJAČA! JEZIVO, SLAVNA GLUMICA JOŠ NIJE SAHRANJENA! Prošlo je dve nedelje od njene smrti, a njena grobnica je prava misterija OLIMPIJSKE IGRE PETI DAN! Čeka nas prava ludnica, Novak na terenu u podne, košarkaši biju važnu bitku, gledaćemo odbojkašice, košarkašice, basketaše! RODITELJI OD 1. NOVEMBRA STIŽE NOVČANA POMOĆ?! Informacija za roditelje koji imaju do četvoro dece! VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. JULI! Uskoro nam opet stižu pljuskovi! RHMZ objavio sveže informacije KINESKI HOROSKOP ZA AVGUST! Ko će biti uhvaćen u laži, a ko u prevari!? HOROR U ĆIĆEVCU! Žena dve godine držala telo majke u ĆEBETU da bi primala penziju – hitno se oglasio se ministar Dačić SKANDALOZNO PONAŠANJE MC STOJANA U AVIONU?! Reperovo ponašanje zgrozilo putnike, evo šta je uradio! OVA BOJA JE PRAVI LETNJI HIT! Predstavlja sinonim za prefinjeno, a nekada je bila totalni aut i svi su je zaobilazili DA LI SRCE MOŽE DA BUDE STARIJE OD VAS? Odgovor zna kardiolog koji otkriva kako se to meri EVO KAKO JE NASTALA SRPSKA TROBOJKA! Ruski konzul se uvredio, a onda mu je Knez Miloš postavio pitanje koje je iznenadilo sve! BASKETAŠI SRBIJE DEMOLIRALI AMERIKANCE! Odlučni da kući donesu najsjajnije odličje! “JA NISAM NJEGOVA LJUBAVNICA!?” Oglasila se BIVŠA DEVOJKA ĐURA PALICE I IZNELA SVE: “Iz sažaljenja sam bila sa njim i mlađa sam od njega 24 godine!?” Glumac LAGAO? KAKO SE ŽASTITI OD HAKERSKIH NAPADA! Trikovi koji će vam olakšati život

SVE SE SAZNALO: Zbog ovoga je Aleks Nikolić izgubila 8 kilograma!

Objavio: RHT
30/11/2022 5:30 PM

Otkrivena tajna

Foto: printscreen video

Aleksandra Nikolić uspela je da dovede liniju do savršenstva jer je jela samo kupus i meso! Učesnica “Zadruge 6” pohvalila se da je za dve nedelje skinula osam kilograma. Kad je izašla iz “Zadruge 5” imala je 66 kilograma i uspela je dođe do 58 kilograma.

– Baš sam se nagojila posle “Zadruge 5” jer smo Deki i ja stalno jeli brzu hranu i slatkiše. Bili smo željni jer tu hranu nismo imali dok smo bili u rijalitiju – rekla je Nikolićeva i priznala da je bila u depresiji zbog viška kilograma.

– Šta god da sam obukla za emisiju ili neko slikanje, nije mi lepo stajalo. Salo mi je kipelo na sve strane, plakala sam i pala sam u depresiju. Bila sam sama sebi odvratna, a Deki me je tešio i govorio da ću smršati. Rekla sam mu da moram na dijetu, a on me je podržao. Ma on mi je za sve u životu ogromna podrška!

Foto: Printscreen

Aleks je najpre angažovala nutricionistu, ali je na kraju prešla na svoju dijetu.

– Nutricionista mi je rekao da mi treba mesec dana da bih smršala. Iznervirala sam se jer sam htela odmah da smršam, pa sam odlučila da kuvam svaki dan kupus i piletinu, i to na vodi. Jela sam to po ceo dan tokom cele nedelje, a onda sam narednih sedam dana kombinovala kupus i ribu. Uspela sam da se za dve nedelje stešem – ispričala je i dodaje da će posle “Zadruge 6” krenuti u teretanu.

– Ne volim da vežbam, ali sam rekla Dekiju da ću posle rijalitija krenuti s njim na treninge. Njegov brat David će mi biti trener i sigurna sam da ću uspeti da oblikujem telo. Celog života su mi pričali da treba nešto da treniram, ali ja sam to izbegavala, međutim, sada sam čvrsto rešila da to promenim!

Doručak: Kupus i belo meso

Ručak: Kupus i riba

Večera: Kupus bez mesa

Trik savet: Svaka žena treba da pije čajeve za izbacivanje tečnosti i onda neće imati celulit. Ja sam pila zeleni čaj.

BONUS VIDEO:

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner