Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Kod Saške i Đorđa Đokovića dnevna soba kao iz snova! (FOTO)

Objavio: RHT
17/01/2023 2:00 PM

Predivna vest potvrđena je pre nekoliko dana od porodice Đoković, a to je da u dom Saške i Đorđa Đokovića uskoro stižu rode. Nakon gala svadbe koja je u septembru prošle godine upriličena na crnogorskom primorju, a o kojoj se i danas priča, snajka Đokovića je trudna što je i podelila na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Uprkos činjenici da novopečeni supružnici svoju intimu ne dele preterano u javnosti, Saška se pohvalila i kadrovima iz njihovog luksuznog stana. Sve je spremno za dan kada će u njihov dom stići pojačanje, budući roditelji su svoju oazu mira, tačnije stan u Beogradu na vodi uredeli po svojoj meri i potrebama buduće tročlane porodice.

Foto / Instagram

Na svom Instagram profilu, Saška je podelila delić njihovog “raja” i pokazala veoma lepo usklađeni enterijer. Dom je prostran i veoma luksuzno opremljen, nameštraj je izrađen od najfinijeg drveta i dominiraju svetli tonovi. Svaki detalj je posebno isplaniran i dekorisan, a sa terase se pruža predivan pogled na reku, u kojem mladi bračni par posebno uživa.

Foto / Instagram

Posebnu pažnju privukao je žuti papagaj Pipi, koji je čak prisustvovao i venčanju u Beogradu, a zvezda doma svakako je i pudla Zara koja je nedavno napunila godinu dana i kojoj je Saška posebnu objavu posvetila na svom “Instagram” profilu. Sada, sa dolaskom bebe, dom Đokovića će postati još srećniji i pun života.

BONUS VIDEO

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner