Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZORANA SIMEUNOVIĆ POZIRALA SA 30 GODINA STARIJIM MUŽEM I ĆERKOM! Emotivna fotografija usijala društvene mreže, pohvale se samo nižu! (FOTO) “Toma Zdravković je VOZIO BEZ DOZVOLE! Kad ga je POLICJAC UHVATIO…” NEVEROVATNA PRIČA iz života pevača VRELE FOTKE SANDRE AFRIKE UGLEDALE SVETLOST DANA! Pevačica, kao od majke rođena na krevetu, jedva pokrila intimu! SKANDAL! (FOTO) BIVŠI RIJALITI IGRAČ ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, ovo su svi detalji! (FOTO) TANJA SAVIĆ ISKRENO O TRUDNOĆI: “Ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete” POTRESNA SUDBINA UČESNICE RIJALITIJA: “Lekari su me OTPISALI, a OČEVA PORODICA JE POKUŠALA DA ME U*IJE! Marija: “Bila sam KLINIČKI MRTVA!” “VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO!” Anita Stanojlović ne prestaje da iznosi u javnost detalje raskida sa Anđelom Rankovićem! ŠOK! (FOTO) Udovica Tome Zdravkovića ekskluzivno za HYPE TV o NEPOZNATIM DETALJIMA ŽIVOTA pevača! Spomenula i NEPRAVDU koju je doživela! “Predaš PAPIRE pa za GODINU DANA dobiješ ODBIJENICU!” David Bilbija u D-castu o SPAJANJU PORODICE: Ja sam AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN, a moja supruga je…” (VIDEO) SLOBODA ODREŠILA KESU! Glumica se ponovila, a za jedan detalj izdvojila brdo para (FOTO) TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša

SVI DETALJI! NIVES CELZIJUS:”Ne znam šta mogu očekivati, ali verujem da ću se snaći”

Objavio: RHT
21/05/2024 9:57 PM

Sve o novoj ulozi

Nives Celzijus će voditi novi rijaliti format “Imanje”. Ovu atraktivnu damu publika će imati prilike da gleda na malim ekranima od 7. septembra.

Foto: Printscreen Instagram/nivescelsius

Foto: Printscreen Instagram/nivescelsius

Foto: Printscreen Instagram/nivescelsius

Kako je sama istakla popularni format koji će publika imati priliku da gleda je spoj realitija “Farma” i “Survivor”.

Sve o novoj ulozi

Nives kaže da je novi projekat za nju veliki iazov i da je ovaj format za nju nova uloga.

 –Vodila sam neke manifestacije, ali ovo je izazov, emisija uživo. Ne znam šta tu tačno mogu očekivati, ali verujem da ću se snaći – rekla je Nives i otkrila kako je sve

Snimala sam “Aviondžije”, još jednu seriju, nedavno je to bilo, i onda su me pitali za projekt “Imanje”.

Ovaj reality show snimaju u okolini Beograda, a prijave su otvorene za celi region.

Želimo kandidate privući na rad, ali zajednički. Često u ovakvim projektima fokus bude na pojedincu, a mi želimo da bude na grupi, jer bez kolektiva nema ništa.

Videli smo je nedavno u žiriju, pa na pozornici, “vratila” se pevanju, glumila je u seriji, sad je u voditeljskoj ulozi… Puno ima pratitelja na društvenim mrežama, tamo objavljuje i kako napreduju građevinski radovi na terasi.

Kod pratitelja koji prate svaki njen korak, logično se nameće zabrinutost da neće imati vremena za objavljivanje fotki.

A ne, jednu sam terasu obnovila, tako da se imam gde sunčati. Biće nešto i s mora, iz plićaka, plaže, jer emisiju snimamo samo vikendom. Biće vremena – rekla nam je Nives.

Nova pesma zove joj se “Pila”, spota još nema.

Malo je zapelo, ali bez brige, biće. Kao i novih pesama, samo moram osluškivati publiku. No nakon ove dve pesme čini mi se da su reakcije blizu onima nakon pesme ‘Karanfili’. A to je dobro – završila je Nives. 

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/24 sata S.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner