Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Sve je spremno za ludu žurku, Lukas nastupa u Beogradu, ali postoji jedan uslov!

Objavio: RHT
28/05/2021 2:38 PM

Najveća muzička zvezda Aca Lukas nastupa u Beogradu 05.06.2021. godine na splavu Kartel. Sve je spremno za ludu žurku. Ovo je Lukasov prvi nastup na prestoničkom splavu Kartel.

Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Međutim, postoji jedan uslov. Ovom muzičkom spektaklu moći će da prisustvuju samo oni koji su se vakcinisali, kako bi se izbeglo eventualno prenošenje koronavirusa. Aca je spreman da napravi pravu žurku za sve one koji vole njegovu muziku i dobar provod, a kako ne biste propustili ovaj spektakl, rezervišite svoje mesto na vreme.

Izvor:Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner