Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

IMATE NAPADE PANIKE? OSEĆATE SE UMORNO?

Objavio: RHT
22/02/2024 8:40 PM

Sve je rešivo!

“Zašto mi se to dešava?” je jedno od prvih pitanja kada doživite napad panike. I to izgleda zaista strašno.

To je osećaj koji teško da možete da objasnite. osobama koje kroz to nisu prošle. Ograničava vas u mnogim stvarima, ili da to nazovemo kao nesposobnost da funkcionišete kao svi ostali.

KOJI SU SIMPTOMI?

Postoje razni simptomi napada panike ali najčešći su :

kratak dah, iznenadni strah, ubrzano lupanje srca, drhtavica, ubrzan puls, nagomilane misli, strah od smrti, strah da ćete poludeti.

Ovakve misli vas dovode do “stanja pripravnosti” u kome mozak prepoznaje da treba da se “bori ili beži”

Napade panike mnogi opisuju kao najstrašniji trenutak koji su doživeli, jer osoba zaista ima uverenje da će umreti.

E u tome je caka! Nema od toga ništa! i naravno da nećete umreti, već vas samo strah hrani jos više, a samim tim i uvodi u jos veće panično stanje. I onda ulazite u začarani krug panika, strah, panika.

Prekinite to! Jednostavno. Obratite se svom strahu i kažite mu “ništa mi ne možeš”

onoga trenutka kada svoj stsrah od sledećeg napada pobedite, problem je rešen.

i znamo da nije lako, ali hajde da uradimo zajedno jednu vežbu.

Sigurno ste u komfort zoni iz koje se plašite da izađete, jer šta ako dobijete napad.

Izađite i tpo baš na mesto gde ste imali napad panike i a ništa vam se nije dogodilo. I ako strah krene, ne bežite, već vi budite još jači i pokažite mu da je nemoćan nad vama.

konfrontirajte mu se, i videćete ko je pobednik!

Sve je rešivo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner