Background adbanner
Background adbanner

SVE JE OPERISALA: Možete li prepoznati voditeljku sa slike?

Objavio: RHT
12/09/2021 4:40 PM

Nije tajna da veliki broj naših poznatih ličnosti daje hiljade evra na estetske zahvate kako bi se prolepšali.  Starlete i tv lica odavno ne liče na sebe sa početka karijere, a neki od njih ne bi sebe prepoznali kad bi iskopali svoju fotografiju iz devedesetih.

Voditeljka Nikolina Pišek danas se ubraja u najlepše dame na regionalnoj javnoj sceni i nije tajna da se mnoge mlade devojke ugledaju na nju kada je fizički izgled u pitanju. Mnogima je baš Nikolina prototip lepe žene, međutim, ona je pre nego što je zakucala na vrata plastičnog hirurga izgledala potpuno drugačije. Kako se navodi, ona je uradila silikone u grudi, ona je uvećala i usta, a pisalo se da je nos operisala nekoliko puta.

Privatna Arhiva
Instagram.com/nikolina_pisek

Na njenom Instagram profilu fotografije su dovedene do savršenstva, a na nekima čak podseća na top modele iz Rusije. Dovoljno je pogledati njenu sliku iz devedesetih, te uporediti je sa sadašnjim fotografijama koje se mogu naći na internetu, jasno je da je na fotografijama Nikolina Pišek iz mlađih dana, a da li  je ista? Pa nismo baš sigurni, ali hajde da joj verujemo.

 

AUTOR: HYPETV.RS

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x