Background adbanner
calendar

Petak 24. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI SE PITAJU ŠTA SE DESILO SAŠI KAPORU? Pevača ni rođena majka ne bi prepoznala, ostavio sve bez teksta! (FOTO) JELENA TOMAŠEVIĆ PROGOVORILA O BRAKU SA Ivanom Bosiljčićem, ali i o vaspitanju ćerke Nine! U emisiji “Male stvari” pričala na temu – tradicionalno vaspitanje “ZABRANITE JOJ ULAZAK U SRBIJU!” Bosanska influenserka šokirala javnost izjavom o Srebrenici dok je napuštala našu zemlju! MAJA RASKIDA SA STANISLAVOM! Ne može više da izdrži, razvezala jezik i iznela skandalozne detalje o njemu! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 25. maj 2024! Ekskluzivno Ekstra Nena o Pesmi za Evroviziju! MARIJA KULIĆ HOSPITALIZOVANA?! Naglo joj pozlilo zbog haosa u rijalitiju, porodica se ne odvaja od nje, kljuka se lekovima?! MARIJA VAN SEBE JER MILJANI PRETI ZATVOR?! Podneta još jedna KRIVIČNA PRIJAVA, Kulićeva ni ne sluti kakav PAKAO JE ČEKA! GORI POZNATI SPLAV U BEOGRADU: Gosti HITNO evakuisani, vatrogasne ekipe na licu mesta! (FOTO) UMRO OSKAROVAC U 53. GODINI! Evo sa čime je eksperimentisao, a onda mu se desila stravična stvar! “TO JE BOLEST, OVO JE KRAJ” Aneli Ahmić šokirala priznanjem o Asminu i Janjušu, a onda otkrila kako je sve bilo pre Stanije ANDREANA ČEKIĆ NAPRAVILA HAOS U CRNOJ GORI: Uništila potpuno hotelsku sobu u toku žestokog okršaja sa dečkom “GRUDI IVE GRGURIĆ SU UŽASNE, NOS Dragane Mitar je GREŠKA lekara!” Bivša rijaliti učesnica dala hiljade evra na svoje operacije! EVO ZAŠTO JE DISKVALIFIKOVANA UČESNICA: Procurio stravičan snimak, nasrnula na cimerku, a onda skočila na njega! JEZIVO! “JA SAM IZABRANA ŽRTVA” Ekskluzivno za Hype se oglasio ZIKO za kog Asmin tvrdi da je OTAC ANELINE ĆERKE: “Ne plašim ga se” ŠOKANTNO! INFLUENSERKA EMILIJA MILOJEVIĆ OTKRILA KAKO REAGUJE NA ZAMERKE TVITERAŠA? Pa šokirala odgovorom u “CarCastu sa VaVanom” o prezimenu bivšeg muža…. HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Ona je diskvalifikovana i mora da plati veliku kaznu!

“Sve je bilo fejk!” SANDRA ČAPRIĆ OPLELA PO ANĐELI ĐURIČIĆ: “Ta ista gospođica je nosila moju garderobu, a nije htela ni jabuku da mi da”

Objavio: RHT
04/06/2023 4:31 PM

Sandra Čaprić komentarisala je šestu sezonu rijalitija Zadruga i tom prilikom bez zadrške komentarisala je Anđelu Đuričić.

Foto: Printscreen Instagram

– Opet na kraju smo mi bili jedni uz druge. Meni je ove godine sve bilo fejk. Ušli su u nešto što ne postoji. Sve zarad rijalitija, što je katastrofa. što se tiče prošlogodišnje moje drugarice, ona je meni prišla i rekla ”ja sam pogrešila, neću više sa tobom da se družim” – rekla je Sandra.

– Ona je gledala da li će da da jabuku ili neće, pritom ta ista gospođica je nosila moju garderobu. Tamo se šepurila, rekla da neke postupke neće dozvoliti, zbog svoje porodice, a ispala najgora- rekla je Sandra.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner