Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Svaki trenutak iskoristi da pokaže se*si telo! Od viška glava ne boli!

Objavio: RHT
14/07/2021 12:04 PM

Nakon što je pokazala zavidnu figuru i brutalne trbušnjake, Marina Visković je još jednom raspametila pratioce fotkom na kojoj je uhvatila čak i svoju guzu.

Pevačica već neko vreme uživa na crnogorskom primorju odakle svakodnevno objavljuje golišave slike, a njeni fanovi ne mogu da se odluče koja je bolja.

Marina je na poslednjem storiju fotkala sebe u toku sunčanja na ležaljci tik do mora, a onda pokazala i svu “pozadinu”, potom i promenila bikini, te izmamila još uzdaha.

Narandžasti, plavi, crveni, crni – gomila kupaćih koji su isticali njenu brutalnu figuru i raspametili pratioce koji su se složili da Marina nikad bolje nije izgledala.

Foto:Printscreen Instagram

Izvor: Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner