Background adbanner
Background adbanner

SVAKA ČAST! NAGRADA ZA VODITELJKE

Objavio: RHT
08/04/2021 12:29 PM

Mnogi naši čitaoci su se zabrinuli za voditeljke koje su u subotu doživele veliku neprijatnost od jutjubera Nikole Jovanovića poznatijeg kao Nixa ZiZu.

Naime, bilo je mnogo pitanja “gde su”, kao i u smislu zašto su voditeljke dobile otkaz.

Foto: Printscreen

Kako bismo izašli u susret svim našim čitaocima i pratiocima, HYPE tim je, na našoj Instagram stranici, objavio saopštenje koje vam mi prenosimo u celosti:

“HYPE je televizija nove generacije i tim koji vodi program pripada upravo tim novim generacijama X i Z koje nemaju toleranciju za ono što su možda nekada bili stavovi ili principi televizije, kao elektronskog medija.

Mladi danas imaju čvrste i nepokolebljive stavove, ali i slobodu da ih jasno i nedvosmisleno izražavaju.

Baš zato, HYPE TV podržava ono što su voditeljke Milica Vukliš i Jovana Andrić Popović uradile prilikom gostovanja Nikole Jovanovića.

Osim što je za to trebalo mnogo hrabrosti i osim što bi bilo lepo da smo to u prošlosti imali prilike da doživimo i od iskusnijih kolega sa drugih televizija, HYPE TV podržava iskrenost i odvažnost budućih voditelja.

Zbog toga naše dve voditeljke ne samo da nisu dobile otkaz, već su dobile aplauz cele redakcije i nagrađene su od strane menadžmenta naše kuće”.

Foto: Printscreen
ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x