Background adbanner
Background adbanner

SVAKA ČAST! HEPIJEVA ZVEZDA U SRED STUDIJA PRESKAKALA VIJAČU! (VIDEO)

Objavio: RHT
16/04/2021 9:10 PM

Poznata voditeljka Jovana Jeremić ponovo je gostovala u studiju Hype televizije kod Katarine Ristić. Ona je ovom prilikom pokazala kako spretno preskače vijaču i izjavila da je počela da trenira kada je imala 13 godina jer je htela da bude jaka kao Roki Balboa.

Jovana Jeremić-Foto:Printscreen YT

Jovana je voditeljka sa svojim stilom, kako u ponašanju i govoru tako i u oblačenju, i to je donekle tajna njenog uspeha. “Kada sam počela da radim Jutarnji rekli su mi ti moraš to da bude sve po PE ES-u, kako druge rade tako moraš i ti, molim te nemoj ništa tvoje, nemoj ovo, nemoj ono. Ja sam prvo tako poslušala dok se nisam uklopila. Gde odmah da kontriram, pa da me izbace. I onda sam posle uvela svoj stil.”

Kako je sve to izgledalo i šta je sve Jovana otkrila pogledajte u videu:

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x