Background adbanner
Background adbanner

Svadba u porodici Knježević! Ksenija stala na ludi kamen pa preduhitrila oca! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2021 4:13 PM

Pevač je 5. maja proslavio devet godina ljubavi sa Tatjanom , korona im je poremetila planove i nisu još uvek izgovorili sudbonosno DA.

Nenad Knežević Knez-Foto:Printscreen Instagram


– Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila.Neki mediji su tu namereu protumačili kao bahatu.Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. – rekla je jednom prilikom Tatjana
Na proslavi 2. rodjendana restorana “Košnica” bio je i Nenad Knežević Knez. Našu ekipu je zanimalo, da li će ove godine uopšte biti svadba?!

Svadba Kneza i njegove izabranice ove godine se definitivno neće održati, jer imaju važniji zadatak, tačnije da udaju Tatjaninu ćerku, koju Nenad voli kao svoju Kseniju.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x