Background adbanner
Background adbanner

Svadba u porodici Knježević! Ksenija stala na ludi kamen pa preduhitrila oca! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2021 4:13 PM

Pevač je 5. maja proslavio devet godina ljubavi sa Tatjanom , korona im je poremetila planove i nisu još uvek izgovorili sudbonosno DA.

Nenad Knežević Knez-Foto:Printscreen Instagram


– Prioritet nam je da se venčamo u Parizu, gde bismo napravili građansko venčanje, ali pandemija nas je malo poremetila.Neki mediji su tu namereu protumačili kao bahatu.Želja nam je da to organizujemo za nas i naše prijatelje, a to što želimo da gosti uživaju kako dolikuje, naša je stvar. – rekla je jednom prilikom Tatjana
Na proslavi 2. rodjendana restorana “Košnica” bio je i Nenad Knežević Knez. Našu ekipu je zanimalo, da li će ove godine uopšte biti svadba?!

Svadba Kneza i njegove izabranice ove godine se definitivno neće održati, jer imaju važniji zadatak, tačnije da udaju Tatjaninu ćerku, koju Nenad voli kao svoju Kseniju.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x