Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SVAĐA U JUTARNJEM ZBOG GOLIŠAVOG SEMA! SKANDAL: Stavio kićanke na bradavice i mešao u tangama (VIDEO)

Objavio: RHT
30/01/2023 5:30 PM

Pevač Sem Smit izazvao buru pažnje sa objavom spota koji prikazuje njegov promenljiv polni identitet.

Foto: screenshot

Smit, poznat po naslovnoj numeri filma o Džejmsu Bondu, prethodno je izjavio da se ne identifikuje kao ni muško ni žensko.

Spot, u kojem se vidi Smit u ženskom donjem vešu, izazvao je različite reakcije, od pohvale do osude. Tema je diskutovana i u britanskom jutarnjem programu, gde su gošće kritikovale seksualizaciju u muzičkim spotovima.

Neki korisnici društvenih mreža smatraju da je Smitovo ponašanje hrabro, dok drugi smatraju da je to neprikladno. Istaknuto je i da na Youtubu nije označen kao “osetljiv sadržaj”, što omogućava bilo kome, uključujući i maloletne, da ga pogleda.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner