Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na koleginicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je šizofreničarka” “Došao sam da razgovaramo o problemima, u septembru ću 7 dana biti u Podrinju” VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU RAZGOVARA SA NARODOM (UŽIVO/FOTO) SKINULA SE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ! Naslednica folkerke na jahti u minijaturnom bikiniju, sve puca (FOTO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantelesnom oplodnjom VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice da vas čujem i saslušam – Ne samo o litijumu ANITA DOBIJA PEDALU!? Procurele šokantne poruke, skandalčina u najavi! “MOJ OTAC MI NIKADA NIJE REKAO DA ME VOLI!” Specijalno izdanje emisije “SHOWBLIZ” Nela Vidaković za klavirom u studiju HYPE TELEVIZIJE MILAN MAGLOV POSTAJE TATA! Šok objava, sve iznenadio! Podelio fotografiju, narod u neverici! Srpski influenser ne krije radost (FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ NIKAD ISRENIJE:”Često čujem onu priču, lako je njoj, ona ima” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 15. AVGUST! Lea Stanković u Kartama na sto iskreno o Andriji Jo! ŠOK ISPOVEST! RASKRINKAVANJE RIJALITI PRODUKCIJE “Honorar mi je bio SAMO 100e, a ugovor su mi dali da pročitam TEK U KARANTINU!” Bivša učesnica šokirala o pravilima (VIDEO) CITY HYPE! Tozla progovorio o Gastozu! Zorja nikad iskrenije o Teya Dori! (VIDEO) ŠOK! STANISLAV I MAJA RASKINULI!? Drama na moru! Nastao haos, leti perje, rade pesnice! SKANDALOZNO! ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA NAPRAVILA HAOS! Đina ne nosi DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, a šta će joj na to tek reći tata? “Devojka i ja za PUTOVANJE IZDVOJIMO 15.000 EVRA!” Lux otkrio i kog tiktokera NE VOLI! (VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?! Punih 10 godina ćutao o ovome

SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve obelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke”

Objavio: RHT
14/08/2024 2:00 PM

SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve obelodanila!

Serija “Aviondžije” nastaviće da oduševljava gledaoce i kad se od jeseni snimi nova sezona, a tu vest objavio je nedavno vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković.

foto: Hypetv/ilustracija

Od 7.9. ekipa na čelu sa Suzanom Purković kreće sa snimanjem novih epizoda u studijama Hype produkcije“, napisao je Mirković uz logo serije.

A sada je i rediteljka Suzana Purković na svom instagram profilu podelila vest vezano za snimanje popularne serije.

SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve obelodanila!

“Set je jedno neviđeno mesto za rast kroz igru. Ozbiljnu. Ove jeseni krećemo u školu, 12. razred “Aviondžija”. Direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke. Happy to be back ! Sajam, Studio 8, Hype”, napisala je rediteljka uz vrlo zanimljivu sliku sa seta.

Rediteljka Suzana Purković sve obelodanila!

Snimaju se 12, 13, 14. i 15. sezona, i time se ulazi u istoriju najsnimanijeg sitkoma na Balkanu. A nema sumnje da će gledaoci uživati u novim epizodama dobro poznate serije čije likove ste zavoleli.

Nebeska komedija “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija, postala je omiljena među svim generacijama. Sitkom prati avanture buntovnih stjuarta i pilota imaginarne avio-kompanije.

U glavnim ulogama se pojavljuju Mladen Sovilj, Ivan Đorđević, Sofija Juričan, Slaven Došlo i mnogi drugi.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner