Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DARKO LAZIĆ O DUGOVIMA:”Bilo je milion, sada je milion i po…” MILAN KALINIĆ UMALO DA STRADA: “Opali te u oči i ja sam u jednom trenutku zaspao” ALEKSANDRA NIKOLIĆ UŽIVA U LJUBAVI! Fotografija koja sve dokazuje! Ovo je prava ljubav (FOTO) TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donela odluku! (FOTO) DANAS NOVI TALAS NEPOGODA! U ovom delu zemlje moguće poplave! HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR! Velike životne promene! BUDITE OPREZNI SRBIJA DOBILA INVESTICIONI REJTING Vučić: “Ostvarili smo istorijski uspeh” U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” Sa NJOM je PREVARIO devojku “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na spekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Uzimajte JEDNU KAŠIČICU ove namirnice dnevno! SNIŽAVA ŠEĆER i HOLESTEROL, a evo zašto je još dobra VUK MOB ISTETOVIRAO IME SVOJE NOVE DEVOJKE! Ona se odmah pohvalila na Instagramu (FOTO) POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmere ka poplavljenim područjima! “DESINGERICA NIJE PEVAČ!” Katarina Grujić otkrila da li bi snimila duet sa Despićem EKSKLUZIVNO za Hype TV: “Mora da se napravi granica!” “IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzin brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO)

SUZANA MANČIĆ RAZVEZALA JEZIK O KARLEUŠI! Evo šta zapravo misli o pevačici, nije mogla više da ćuti!

Objavio: RHT
23/06/2024 5:31 PM

Suzana Mančić o Karleuši

 Photo: Antonio Ahel/F.S./ATAImages/Ilustracija

Mančić Suzana, poznata voditeljka, nedavno je iznela svoje mišljenje o pevačici Jeleni Karleuši, izjavivši da ne zna nijednu njenu pesmu, ali da je impresionirana njenim svetskim uticajem i hrabrošću u probijanju granica.

Suzana je istakla da, iako joj se nekad dopada, a nekad pretera, ona predstavlja jednu bezobraznu, pametnu, inteligentnu i drsku ženu.

Suzana Mančić o Karleuši

-Jelena Karleuša, ja ne znam nijednu njenu pesmu, ali ona deluje svetski i probija sve moguće granice. Ja ne znam gde je njena granica. Nekad mi se ne dopada, nekada pretera, ali sve u svemu, ona je neko ko predstavlja jednu srpsku, bezobraznu, pametnu, inteligentnu, drsku ženu – rekla je ona.

Photo: F.S./ATAImages

Podsetimo, Suzana je uspela da predrasude o sebi i svom telu sruši 2004. godine, kada se slikala potpuno naga za srpski “Plejboj”. 

Iako je tada imala 48 godina, bez problema je pristala da se slika obnažena, što je u to vreme mnoge iznenadilo. Ipak, malo ko zna da je pre toga dobila ponudu da se slika i za hrvatski “Plejboj”, ali da je odbila.

Foto: HYPETV

– To je bila prva ponuda i mogla sam da dobijem dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje dece. Međutim, kasnije se otvorio srpski Plajboj i urednica je bila Duška Jovanić. Ona je znala kako će me “kupiti”. Rekla mi je: “Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre”. Tu sam se ja pronašla. Ja se ponosim time i mislim da sam Plejboju dala šta mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umetnički. Ekipa je bila divna, fotografije su bile jako estetske, samo mi se naslovna strana nije svidela. Nekako je bila sivkasta – ispričala je Suzana svojevremeno.

Hypetv.rs/E.B./Alo!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Zašto žene biraju uspešne muškarce, a muškarci neuspešne žene? KAKO UKLOPITI LJUBAV I FINANSIJE?

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner