Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SRBIJA ZAVEJANA USRED APRILA! U ovim mestima se ne vidi ni prst pred okom! SKANDAL! Sloba Radanović uzvraća udaraca Dari Bubamari: “Trebala je da me pozove, ali ona ima svoje bubice…” MELINA NAPUSTILA SRBIJU! Otkriveno gde se kreatorka nalazi nakon skandala sa Harisom Džinovićem ODLUČILA! Aneli otkrila da se više nikada neće pomiriti sa Janjušem, PA MU ZADALA POSLEDNJI UDARAC kada je spomenula i Alibabu! LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO)

Susret Dženifer Lopez i Bena Afleka!

Objavio: RHT
01/05/2021 5:37 PM

Da li se Benifer vratio? Odnedavno singl Dženifer Lopez se nedavno družila sa takođe odnedavno singlom Ben Aflekom, navodi “Šesta stranica”. Izvor je rekao lokalu, “Obezbeđenje ga preuzima na obližnjoj lokaciji i odvozi nakon što je proveo nekoliko sati u njenoj kući”, možda ne baš onako kako ste mislili da ćete videti ovaj ikonski par kako se povezuje, ali to je nešto! “Šesta stranica” je imala i slike kako Aflek ostavlja automobil koji navodno pripada J.Lo-u; izvori su rekli da se Aflek odvezao automobilom u hotel u Los Anđelesu 22. i 29. aprila i da je glumac takođe primećen kako je 28. aprila napustio Lopezov obližnji dom.

https://www.instagram.com/p/CIWPsNoJL47/

Sada pre nego se pojedini poraduju da će ovaj par nešto uskoro obelodaniti, evo upozorenja iz “Šeste stranice”: “Oni su prijatelji…nikad nisu bili.” Zapravo čini se da je Aflek ostao u dobrim odnosima sa Lopezovom otkako je par raskinuo veridbu u januaru 2004. godine, s obzirom na to d a je nedavno za InStile govorio o svojoj bivšoj. Zajedno s tim da je svog kolegu iz Giglija nazvao “najradljivijom osobom na koju sam naišao u ovom poslu”, Aflek je razmišljao o Lopezovoj, “Gde držite izvor mladosti? Zašto izgledate isto kao 2003. i izgleda da sam u 40-ima… u najboljem slučaju?”

https://www.instagram.com/p/tqfPsZQ69d/

Nema komentara tamo, ali primetićemo da bi njih dvoje mogli samo da čuvaju rane svojih nedavnih podela. Lopez je raskinula veridbu sa Alekom Rodriguezom pre dve nedelje, dok je J-Rod danas rekao: “Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo i dalje ostati.” Vest je stigla nakon lažne prijave o njihovom prekidu sredinom marta, nakon glasina da je Rodriguez razgovarao sa zvezdom Southern Charm star Madison LeCroy. sa svoje strane, čini se da A-Rod ne podnosi preterano dobro, objavljujući bizarni Coldplay-poklon svojoj vezi sa J.Lo na Instagramu sa vestima o njihovom razdvajanju. “I dalje želi da se vrati zajuedno sa Dženifer”, nedavno je izvor rekao za People. “Ali za nju je njihova veza gotova.”

Aflek se razišao sa svojom glumicom Deep Water co-star Ana de Armas u januaru, nakon što su njih dvoje veći deo 2020. godine proveli konzumirajući prekomernu količinu Dunkin ledene kafe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner