Background adbanner
Background adbanner

Supruga Ognjena Amidžića pokazala ZANOSNO telo, zbog kojeg se sve prirodne lepote egzotične destinacije i ne vide!

Objavio: RHT
04/05/2021 9:00 AM

Top model Danijela Dimitrovska Amidžić spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Ognjenom Amidžićem i njihovim sinom Matijom otputovala u Egipat.

Kako se saznaje, Danijela i Ognjen  borave u jednom od najluksuznijih hotela u Hurgadi koji je otvoren tek pre mesec dana.

No, lepote Egipta padaju u drugi plan kada se na vrelom pesku u kupaći kostim skine Danijela!

Ona je na svom Instagram nalogu objavila seksi fotografije koje oduzimaju dah, a najviše komplimenata na račun izgleda dobila je od pripadnica nežnijeg pola jer frajeri očigledno nemaju hrabrosti da je pohvale, pošto znaju da je u braku!

S druge strane, devojke u komentarima pišu kako ona izgleda savršeno, te traže da im otkrije tajnu njene linije.

Kako je nedavno priznala, nikada nije bila na dijetama, ali se trudi da ima više obroka u toku dana.

– Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem da plan do kraja sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju tajna u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x