Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Supruga Ognjena Amidžića pokazala ZANOSNO telo, zbog kojeg se sve prirodne lepote egzotične destinacije i ne vide!

Objavio: RHT
04/05/2021 9:00 AM

Top model Danijela Dimitrovska Amidžić spakovala je kofere i zajedno sa suprugom Ognjenom Amidžićem i njihovim sinom Matijom otputovala u Egipat.

Kako se saznaje, Danijela i Ognjen  borave u jednom od najluksuznijih hotela u Hurgadi koji je otvoren tek pre mesec dana.

No, lepote Egipta padaju u drugi plan kada se na vrelom pesku u kupaći kostim skine Danijela!

Ona je na svom Instagram nalogu objavila seksi fotografije koje oduzimaju dah, a najviše komplimenata na račun izgleda dobila je od pripadnica nežnijeg pola jer frajeri očigledno nemaju hrabrosti da je pohvale, pošto znaju da je u braku!

S druge strane, devojke u komentarima pišu kako ona izgleda savršeno, te traže da im otkrije tajnu njene linije.

Kako je nedavno priznala, nikada nije bila na dijetama, ali se trudi da ima više obroka u toku dana.

– Trudim se da jedem što zdravije, a to podrazumeva i broj obroka i njihov kvalitet. Naravno da ponekad zbog obaveza ne stižem da plan do kraja sprovedem u delo, pa tada ne biram šta jedem. Imam četiri do pet obroka u toku dana, sa užinama. Moram da naglasim da sam hedonista i da nikada nisam bila na dijetama, ali je u mom slučaju tajna u tome da jedem gotovo sve, samo u manjim količinama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner