Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

SUPRUGA FUDBALERA MILANA BORJANA OKRUŽENA LUKSUZOM

Objavio: RHT
29/03/2021 11:00 AM
Snežana Borjan – Foto: Instagram

Snežana odmara “punim plućima, te je zabeležila neverovatan kadar iz hotelske sobe.

Snežana Borjan – Foto: Instagram

Supruga fudbalera Milana Borjana, Snežana Borjan neretko putem društvenih mreža sa fanovima deli fotografije i snimke iz privatnog života, a sada je pokazala da sa sinom Filipom uživa i Dubaiju.

Snežana je sve vreme u Dubaiju okružena luksuzom što redovno objavljuje na svom profilu na Instagramu, a prvo je pozirala pored helikoptera u izazovnom izdanju,

Foto: Instagram

Nakon toga, Borjanova supruga je nastavila da odmara “punim plućima, te je zabeležila neverovatan kadar iz hotelske sobe.

Naime, ona je objavila stori na kojem je pokazala svoje vitko telo i savršeni struk u plavom bikiniju, dok je iza nje bio očaravajući pogled iz jednog od najskupljih hotela u Dubaiju.

Snežana Borjan – Foto: Instagram

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner