Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Suprug Dušan Jovančević ucenjuje Tanju Savić eksplicitnim snimcima iz njegove privatne kolekcije!

Objavio: RHT
29/04/2021 12:00 PM

Agonija Tanje Savić ne prestaje! Kako mediji saznaju, njen još uvek zvanični suprug Dušan pokušao je da je uceni eksplicitnim snimkom. Međutim, Tanja se nije dala zaplašiti, pa je ceo slučaj prijavila i sada muža tuži zbog pretnji i ucena.

Tanja Savić i Duško Jovančević-Foto:Printscreen

“Od kada je počela da se vodi borba oko starateljstva, Dušan ne bira sredstva! Ucenjuje Tanju čime stigne ali ona nije ni sanjala da će je otac njenih sinova uceniti i snimkom seksa. Naime, navodno postoji nimak na kom su Dušan i Tanja intimni. Tanja kaže da ne zna da snimak postoji ali ne isključuje mogućnost da je tajno snimao. Kada je presuđeno u njenu korist, Dušan je jednom njihovom zajedničkom prijatelju rekao da će da uloži žalbu i da će snimak na kom sa Tanjom ima s*ks priložiti sudu, ali i dati medijima, kako bi dokazao da ona nije dobra majka. On je uz to naveo i kako je nabavio dokaze da mu je Tanja bila neverna u braku”, priča izvor i dodaje:

“Taj prijatelj je odmh pozvao Tanju i rekao joj šta mu je Dušan ispričao. Međutim, ona je odmah rekla da mu neće dozvoliti da se na taj način bori za sinove. Napomenula je da dokaze da ga je varala u braku sigurno nema i da i ako nešto postoji da je to on sam montirao, a za snimak s*ksa nije sigurna tačnije ne sme da tvrdi, jer postoji šansa da je tajno snimao. To je još više frapiralo jer ne može da veruje na šta je on sve spreman”, kaže i nastavlja:

“Tanja je ceo slučaj prijavila policiji odmah se našla sa svojim advokatom i protiv Dušana podnela tužbu, a za svedoka je predložila tog prijatelja koji poseduje snimak razgovora. Koliko sam upućen, sada se čeka odluka na koji način će Tanja preuzeti decu”, završava izvor.

Izvor: Svet i Skandal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner