Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

SUĐENjE BIVŠEM ZAMENIKU NAČELNIKA SBPOK: Papić i Pandur negirali da su štitili dilera droge!

Objavio: RHT
23/02/2024 11:22 AM

Počelo suđenje inspektoru SBPOK!

Nekadašnji zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Goran Papić i inspektor Branislav Pandur odbacili su juče na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu da su iskorišćavanjem službenog položaja, u noći između 11. i 12. septembra 2020. godine, sprečili hapšenje i pokretanje postupka protiv pripadnika kriminalne grupe Nikole Kljukovnice.

Droga

Iznoseći odbranu, Papić je kazao da ga je 11. septembra kolega obavestio da ima dojavu o primopredaji velike količine narkotika, ali da se nije znalo da li je do nje došlo, zbog čega su obavestili Interventnu jedinicu da zaustavi osumnjičene učesnike te primopredaje.

– Interventna je zaustavila osumnjičene, ali je kod njih pronađen paracetamol, a Kljukovnica je kod sebe imao samo 2.000 evra – kazao je Papić.

PAPIĆ NEGIRAO DA POZNAJE NIKOLU!

On je rekao da lično ne poznaje Kljukovnicu, ali da zna njegovog oca, kod kog je, kako je kazao, popravljao automobil i da mu je platio za pružene usluge.

– Nisu tačni ni navodi optužnice da sam Panduru naredio da pusti Kljukovnicu – kazao je Papić.

Učešće u izvršenju krivičnog dela negirao je i okrivljeni Pandur, tvrdeći da nije učestvovao u pomenutoj akciji i da je u vreme kada je do nje došlo bio kod kuće.

– Javili su mi da je uhapšena grupa osumnjičenih i da se jedan od njih pozivao na Papića. Oko pola tri ujutru pozvao sam tužioca jer je on to tražio. Na pitanje tužioca da li je Kljukovnica na merama, rekao sam da je na operativnoj obradi, odnosno da smo ga pratili, stavili dži-pi-es ispod automobila i vadili listing telefona. Nisam rekao tužiocu da ga pusti, kako se tvrdi u optužnici – kazao je Pandur tokom iznošenja odbrane.

Glavni pretres nastavlja se danas, kada će biti ispitan svedok Nevenko M., koji je, kako tvrdi Papić, rekao da ima dojavu o primopredaji droge.

Papić je na jučerašnji pretres doveden iz zatvora, gde izdržava kaznu zatvora od dve godine.

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner