Background adbanner
calendar

Utorak 26. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOK SU SVI SPAVALI POLICIJA JE HITNO IZVELA MILJANU KULIĆ: Morala je da napusti rijaliti! OVAJ MIRIS KOD ŽENA IZAZIVA NAJJAČI ORGAZAM U KREVETU: Doživljavaju ga MOMENTALNO OVO JE STANIJINA “ZAMALO” SVEKRVA! Evo kako izgleda majka Marka Markovića (FOTO) Ćerka poznatog muzičara radi u kozmetičkom salonu: Tata joj ima milione, ali ona od svog posla ne odustaje ZAPOMAŽE NA SAV GLAS! Ša hitno želi da vidi Vanju Maja Marinković dala svoj sud o Janjuševom braku sa Enom, pa rekla da je on nikada neće prežaliti! DEČKO JE UPOZNAO SA MAJKOM, A ONA SE FRAPIRALA! Ima 34 godine i visoka je 91 cm. BEZ DLAKE NA JEZIKU! Anelina sestra osula rafalnu paljbu po Janjušu, ovo je rekla o njegovom ultimatumu! KURTIJEVI LJUDI SU SE GROHOTOM SMEJALI NAD UPUCANIM SRBIMA Petar Petković o tragičnim događajima na KiM NAŠA VODITELJKA RASKINULA VERIDBU SA 16 GODINA STARIJIM FUDBALSKIM TRENEROM PA STALA NA LUDI KAMEN KARLEUŠA OŠURILA PO MILICI I PRIJI: “Aleksandra je davna prošlost, Milica ima hit, ali SAMO sa mnom!” DESINGERICA LUPAO MAJI NA VRATA?! Haos ispred zgrade starlete, komšinica zvala i policiju! Poslednji Supermesec u 2023. izlazi ove nedelje: Na nebu će se pojaviti neverovatan prizor Pevačica Sara Reljić peva i povlači minić! Napravila POTPUNI HAOS! ŠOK IZDANJE EME RADUJKO! FUDBALSKE LOPTE NA GRUDIMA I PREZIME NA KOŽNOM MINIĆU (FOTO/VIDEO) ČUBURAC BI MOGAO DA ODE U ZATVOR! Diskvalifikovani učesnik ovo nikako nije smeo da uradi i kaže! (VIDEO)

SUBOTICA: Načelnik Uprave policije izjavio da su incidenti isključivo između ‘migrantske populacije’!

Objavio: RHT
13/09/2023 1:25 PM

Načelnik Uprave policije Ivica Ivković izjavio je danas da se incidenti i sukobi na severu Srbije, posebno kod Subotice, dešavaju „isključivo među migrantskom populacijom”, odnosno između krijumčarskih grupa.

Youtube printscreen

Ivković je za Radio-televiziju Srbije kazao da je policija juče, osim kod Subotice, Kikinde i Sombora gde je pronašla 371 iregularnog migranta i tri automatske i jednu poluautomatsku pušku, akciju sprovela i u Beogradu, Šapcu i Pirotu, te da je ukupno 619 iregularnih migranata sprovedeno u prihvatne centre.

„Sama činjenica da smo pronašli oružje ne govori da su svi migranti opasni. Tu se radi o krijumčarskim grupama, čiji je osnovni zadatak da ta lica koja dolaze u Srbiju prebace u zemlje EU”, rekao je Ivković.

Naveo je da tokom policijske akcije nije bilo nikakvih incidenata i napada na policajce i da nijedan migrant nije pokušao da koristi oružje.

Ovi događaji isključivo se dešavaju između same migrantske populacije, naglasio je načelnik Uprave policije.

Najviše migranata, kako je rekao, dolazi iz Sirije, Pakistana i Avganistana, a u prethodnom periodu je povećan priliv građana Turske, odnosno 4.680 turskih državljana samo prethodnog meseca.

Dodao je da se najviše migranata krije u šumi kod Subotice, nedaleko od granice sa Mađarskom, navodeći da se ona prostire na površini od 6.800 hektara.

Prema rečima Ivkovića, subotička policija u prethodnom periodu proveravala je 200 taksi vozila zbog sumnje da su prevozili migrante na sever zemlje i oduzela 43 vozila zbog kršenja propisa, a kontrolisala je više od 40 hotela i hostela i podnela 16 prekršajnih prijava i četiri krivične.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner