Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“Alen je LJUBOMORNIJI OD MENE!” Maja Hadrović za HYPE TV: Evo da li ga samog pušta u kafanu (VIDEO) DOK JOJ JE MAJKA U LOŠEM STANJU, SOFIJA HVALI TERZIN “PONOS” Njeni roditelji van sebe, a onaa ponosna na vrelu akciju! TAKI MARINKOVIĆ U LOŠEM STANJU! Maja se hitno oglasila: “Ozbiljno je bolestan, moraće da se hospitalizuje” TUGA U DOMU MIONE JOVANOVIĆ! Njena majka neutešna, oglasila se potresnom porukom MOAMERU KASUMOVIĆU UVEDENE RESTRIKCIJE NA INSTAGRAMU! Evo šta mu je zabranjeno nakon što je osumnjičen za bludničenje nad maloletnikom “MRŽNJU KONKURENCIJE POBEĐUJEMO LJUBAVLJU!” Saša Mirković na čelu sa ekipom HYPE televizije! Predivni kadrovi velelepnog “IMANJA” (FOTO/VIDEO) NAŠA PEVAČICA RASKRINKALA TRUDNU MILICU! Brutalno je isprozivala i iznela šok detalje o njoj: “To radi neko ko je malouman” LUDILO U SLAVONSKOM BRODU! Lukas KIDA NA BINI, publika u transu! (FOTO/VIDEO) “Roditeljstvo me je promenilo!” Milica Mandić sija kao zvezda, a evo koju pevačicu smo sreli! (FOTO) VELIKI POŽAR U KNEZ MIHAILOVOJ! Vatra buknula u zgradi (VIDEO) LUKAS PRIREDIO NOĆ ZA PAMĆENJE PUBLICI U SLAVONSKOM BRODU! Održao spektakularni koncert, nema igla gde da padne! (VIDEO) “NIKADA NISAM BIO SA MUŠKARCEM” Jera progovorio o intimnim odnosima: “Želim da se OSTVARIM KAO OTAC” FASCINANTNO! Svaki kutak “Imanja” je kao iz bajke! Saša Mirković ponosan, a evo detalja! (FOTO/VIDEO) OPŠTA POMETNJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi Lijama Pejna ključaju od besa zbog objave Sajmona Kauela, ovo mu zameraju OVO SU SVE ESTETSKE INTERVENCIJE ĐINE DŽINOVIĆ! Evo šta je Melinina i Harisova naslednica uradila na sebi! (FOTO) “SKOČIO SAM SA MOSTA ZBOG NJE, PROBUDIO SAM SE U ŠOK SOBI” Lazar Jeremić PRVI PUT progovorio o detaljima i SMRTI MAJKE

“PSOVAO JE I…” Jezivi detalji devojke koja je videla Lijama Pejna pola sama pre smrti

Objavio: RHT
18/10/2024 6:10 PM

Jezivi detalji devojke koja je videla Lijama Pejna pola sama pre smrti

Photo: Profimedia

Jezivi detalji devojke devojke koja je videla Lijama Pejna pola sama pre smrti

Pevač Lijam Pejn (31) pre nego što je preminuo u hotelu u Buenos Ajresu ponašao se neobično, a to su primetili su to i drugi gosti koji su odseli u istom hotelu.

Samo 36 minuta pre nego što je tragično preminuo snimljen je u predvorju hotela, bio je u društvu dve djevojke i jednog muškarca, a snimila ga je 28-godišnja Rebeka koja je u tom hotelu odsela kao gošća na jednom venčanju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE.

Daily Mail piše kako joj je bivši član grupe One Direction rekao: “Bio sam u boj bendu, zato sam tako sje*an.”

Rebeka je bila jedna od poslednjih osoba koja je videla Liama pre smrti i video koji je snimila u predvorju hotela snimljen je u 16.26 po lokalnom vremenu, a već u 17.11 sati hitna pomoć je stigla u hotel kako bi pružila pomoć Liamu, ali nažalost nije mu bilo spasa.

Profimedia

Rebeka je u intervjuu za MailOnline rekla:

– Ušla sam u hotel, a Liam je čekao kraj lifta i bilo je tako jasno da želi da ga neko prepozna, bilo je nešto pomalo očajno u njemu. Kada je došao lift, iznenada nam je rekao: “Da, ja sam Liam! Hajde, uđite sa mnom u lift.” –

Rekla je kako je s prijateljima ostala da čeka sledeći lift, a s Pejnom su u lift ušle dve devojke i jedan muškarac koji su s njim bili u pratnji.

Rebeka je ispričala kako je u jednom trenutku dok se lift nije zatvorio Liam počeo iz zezancije da hvata jednu od devojaka za vrat i pretvarao se kao da je guši.

Rebeka je dodala kako se deset minuta kasnije pevač vratio u predvorje, seo je na sofu i držao je laptop u krilu.

Profimedia

Rekla je kako je njegovo ponašanje bilo čudno i uznemirujuće. Kada je pročitao poruku koju je dobio, sasvim je poludeo.

– Odjednom je uzeo kompjuter, povikao jeb*m ti ovo sranje i počeo je da udara kompjuterom o pod. Svi, a posebno osoblje, bili su stvarno šokirani. Prišla sam mu i pitala ga je li dobro, a on je samo ljutito rekao kako je bio član boj benda i zato je sje*an. U međuvremenu je još dosta puta psovao i onda je uzeo laptop i otišao prema liftu. Nakon što je otišao, Britanac iz njegove pratnje, za kog mislim da se zvao Rodžer, došao je i izvinio se u njegovo ime. Osoblje hotela bilo je izbezumljeno i jako ga je nervozno posmatralo. Nikada nisam uzela kokain. Pejn se ponašao tačno onako kako zamišljam da bi se neko ponašao na drogi – nije bio fokusiran. Zenice su mu bile raširene i ponašao se agresivno”, ispričala je Rebeka.

Zatim se nakon nekoliko minuta vratio u lobi, prisetila se.

Rebeka je rekla:

– Ponovno je ušao i samo se spotakao i pao na lice. Osoblje je došlo da mu pomogne i vratili su ga u lift i tada sam napravila njegovu poslednju fotografiju. Ubrzo nakon toga stigla je policija i isprva smo mislili da će ga samo izbaciti iz hotela. Kad je osoblje počelo da trči okolo kao ludo, odjednom smo shvatili ozbiljnost onoga što se dogodilo. Saznali smo kako je pao s balkona – rekla je Rebeka u ispovesti DailyMail-u.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Andjela ce ZATRUDNETI sa Gastozom?! Anu i Zvezdana ceka…” ASTROLOG VIDEO SVE U KARTAMA?!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner